Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem..........sie ubrac

Nie umiem się ubrać, kto mi doradzi ?

Polecane posty

Wygladam jak szmata ,ściera :O nie umiem dobierac kolorow, nic nie umiem Mam ciemnobrązowe naturalne wlosy , w ostrym słoncu wygladają na brązowe ,rudawe refleksy , do łopatek niebiesko-zielone oczy ,wiecej zielonego, brwi i rzęsy ciemne ,ale nie czarne jasna cera , lekko niebieskawy odcień, opalam sie najpierw na czerwono potem brązowy ładny odcien ,zadnych pieprzyków jestem niska i bardzo szczupla, chcialabym wygladac na troche wiekszą jakie kolory mi pasują ? jak sie malować ? :(

z opisu można wywnioskować, ze jesteś ładna ;) nie mów tak brzydko o sobie

Gość poodajno
jak można nie wiedzieć takich rzeczy, rany pooglądaj jakieś blogi modowe, wystawy w sklepach

no serio nie umiem :O gdy ide z mamą do sklepu doradza mi ciuchy wg swojego gustu ,wyglądam wtedy strasznie powaznie , kolezanki fajnie sie ubierają ,dobieraja garderobe ,mieszają kolory ,w sklepie jest ok ...wracam do domu i nie wiem co dalej , wyglądam wtedy jak cukierek , nic do siebie nie pasuje mam 20 lat...

Gość Natanek
...do łopatek zielono-niebieskie oczy... toż to prawdziwą pięknością musisz być. :D

Gość Palomaaa
Ile masz lat?

Gość Palomaaa
Aaa już doczytałam

Gość Palomaaa
Jesteś niska i szczupła, więc na początek spodnie rurki (np. dżinsy) i szpilki (modne w kolorze nude). Ewentualnie spódnica ołówkowa. Masz jakąś z tych rzeczy?

Gość podaje linka
i polecam książkę: Yvonne S.Rock - Zasady mody czyli jak ubierać się gustownie i zklasą

Gość gdfhgdhhgf
haha obejrzałam te zdjecia i typy urody i tez nadal nie wiem jakim typem jestem :D

Gość Natanek
Lekko niebieskawy odcień skóry? Czy ja dobrze czytam? W Avatarze chodzili nago... To dlaczego przejmujesz się ubiorem?

Gość gdfhgdhhgf
ales ty głupi :O skora ma rozne odcienie, albo lekko rozowa ,albo niebieskawa - naczynia krwionosne przeswitują, albo szara ,oliwkowa