Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosc z netu

Jak wyglądały wasze początki> Miłosci Internetowej

Polecane posty

Gość milosc z netu

jak czesto pisaliscie do siebie maile na poczatku? gdzie sie poznaliscie? po jakim czasie spotkaliscie? czy odrazu zaiskrzyło na pierwszym spotkaniu?

Gość milosc z netu
jest tu ktos kto jest w takim zwiazku?

Gość Van Zann
tu się gada o waginach i penisach, a nie o jakiś pierdołach

Gość helvetios
rok temu poznaliśmy się na forum, wziął moje gg, pisaliśmy ze sobą dzień w dzień przez jakieś 6h, teraz leci dwunasty miesiąc, a ja zaczęłam się nudzić, bo stoimy w miejscu i nawet nie wysuwa propozycji spotkania poza: "muszę zarobić na bilet i przyjadę". nie ma mowy o miłości i sukcesie takiej znajomości bez spotkania w ciągu pierwszych kilku miesięcy, im później tym gorzej.

Gość huahahab
nie ma czegos takiego jak milosc netowa owszem moze byc jakies zauroczenie ale na Boga !:) ja ze swoim poznalam sie na fun skanie, wymienilismy wiadomosci myslalam ze to chwilowa rozmowa, pozniej on coraz czesciej pisal, zbywalam go na poczatku ale nie dawal za wygrana i usilnie pisal prawie codziennie przez miesiac czasu,az w koncu odpisalam i pogadalismy,spotkalismy sie, i bylismy razem,

Gość helvetios
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość helvetios
podszyw, szału nie zrobiłeś, więc ćwicz, bo trening czyni mistrza :classic_cool:🖐️

Gość helvetios
a tak na poważnie to ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość helvetios
boże, jestem taka żałosna, że nawet nie mogę się dorobić podszywka wysokich lotów 😭:classic_cool:

rok temu poznałam faceta . olsztyn ja wawa, po 4 tyg pisania pojechałam do niego teraz lecze się, bo mnie olal a ja w nim zakochana dodam, ze on ma 28 a ja 19.

Gość Bo wyskocze z kapci
to znaczy, że nasikał na ciebie i zachorowałaś na coś?

Gość camerun
właśnie. czy mocz może być chorobotwórczy?

Gość milosc z netu
czyli nie jest to takie proste?

Gość Branek
Oczywiscie że nie proste,ale możliwe :D po 2 miesiacach niecałych,gdyż z przerwami długo by opowiadac,spotkalismy się i tak już bedzie 2 lata za niedługo :D

Gość she once believed
Nie ma co mówić o miłości bez spotkania, póki nie poznasz człowieka w konfrontacji w cztery oczy i sama nie zobaczysz, że ten człowiek jest rzeczywiście osobą za którą się podaje i to co pokazywał w necie pokazuje również w życiu codziennym to nie można zakładać, że rzeczywiście jest bliską dla Ciebie osobą i kimś kogo kochasz. W osobie z neta można być jedynie zauroczonym, dlatego jestem za szybkimi spotkaniami, bo nie ma co tracić czasu na znajomość która ciągnie się miesiącami i latami, a nawet nie czuje się fizycznej bliskości osoby, z którą rozmawiasz codziennie. Ja mam kilka takich znajomości za sobą, jedna roczna z której zrezygnowałam, bo mimo deklaracji: "jesteś dla mnie najważniejsza i nikt inny się nie liczy" ta znajomość była jedynie wirtualna, a to mnie nie bawi, druga ośmiomiesięczna i identyczny problem, teraz ciągnę kolejną, ale po raz pierwszy spotkaliśmy się po miesiącu i od tego czasu widujemy regularnie, więc tutaj mogę powiedzieć, że kocham tego człowieka, ale zbyt prostą relacją ten związek nie jest z powodu odległości.