Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meganfokss

obserwacja faceta - moje spostrzeżenia.

Polecane posty

Gość meganfokss

siedziałam dzisiaj na kawie w galerii, niedaleko siedział przystojny i zadbany facet po 30, z palmtopem. usiadł z kawą i pierwsze co zrobił to ściągnął obrączkę i schował do kieszeni. odpalił kompa i włączył jakąś stronkę z samochodami. potem przerzucił się na pasjansa. udając że jest bardzo zajętym 'biznesmenem' łypał wzrokiem za dziewcczynami w wieku gimnazjalno- licealnym przy czym im krótsza spódniczka tym dłużej się gapił i odprowadzał panienkę wzrokiem. potem zamówił drugą kawę. ja siedziałam niedaleko. po jakiejś godzinie wpadłam na pomysł przetestowania go, co się będzie działo kiedy ściągnę sweter i zmienię butki na szpilki które kupiłam przed tym zanim przyszłam do kawiarni. niepostrzeżenie przebrałam buty, rozpuściłam włosy i w momencie ściągania sweterka jego wzrok był już na mnie. specjalnie robiłam to powoli żeby móc ocenić dokładniej jego 'samcze' zachowanie. biust mam obfity więc jego wzrok spoczął na długą chwilę na mojej klatce piersiowej, następnie na nogach, szpilkach a na końcu na twarzy. uśmiechnął się - ja odwzajemniłam. spojrzałam na niego przeciągle, on na mnie. już chciał wstawać kiedy pojawił się mój ojciec z matką. Momentalnie się spłoszył i wrócił do gry w karty. Jaki z tego wniosek? Im starszy tym bardziej zboczony a także 'faceci najpierw zwraccają uwagę na biust i tyłek vel nogi a na kocu na twarz'. Takie zboki z nich . :o :]

Gość urea
książkę napisz tępa dzido

haha spostrzeżenia zajebiście trafne :D chyba zabolało jakiegoś mięczaka :D

Gość Bolszewik
A moze Ci sie to tylko sniło? Moze zwrocił uwage na jakas lepsza dupeczke siedzaca za Toba?

Gość przed policją tego nie ukryjes
po prostu chciałaś żeby zwrócił uwagę na Ciebie, ale głupio Ci jest przyznać się przed samą sobą i dorobiłaś do tego teorię:)

Gość 23typek
i podejdz tu do dziewczyny :) strach

Gość tu nie chodzi o krytykę ale
o wrodzone wzorce postępowania:)

Gość to normalne jest
każda kobieta się pręży kiedy widzi, że prężą się inne samice:)

Gość 23typek
faceci byli sa i beda wzrokowcami to u nas normalne i nigdy drogie panie sie nie zmieni