Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

nierwica u młodzieży

Polecane posty

Psycholog powiedziala , żebym porozmawiała z ojcem ale ja ne umiem ! zatka mnie albo zacznę płakać. O ie przy ludziach jestem wygadana to z ojcem nei umiem rozmawiać. On zawsze reaguje inaczej niż sie spodziewam. A jak powiem o badaniach to uzna, że nie ma po co, że nic mi nie jest. Kiedyś miała chore kolano i ledwo chodzilam a on powiedział, że cuduję :/ Dopiero jak pani ze szkoly od wf zadzwoniła do neigo, że lednow chodze to mnie zabrał do lekarza :o jak sama idę to się czepiają z bratem że po co, że cuduję i nic mi nie jest.

Gość Ganta
Często czytam twoje wypowiedzi i mogę śmiało stwierdzić, że jesteś HIPOCHONDRYCZKĄ. O tym sobie poczytaj.

sory ale to odpada. Nie mam obiawów. Nie czuję się odrzucona ani nie mam poczucia winy. Nienawidze lekarzy i chodzę tyko gdy muszę, gdy naprawde jest źle. Omojam lekarza na kilometry.. Jestem bardzo lubiana i zdaniem facetow atrakcyjna więc nie pasuje na hipohondryczkę.

Gość 42sqwsaa
masz zaburzenia emocjonalne,i stąd te objawy a tle stesowym. Badanie na hormon tarczycy robi sie poprzez pobranie kwri (mozna prytanie jesli nie masz skierowania (ok 20 zl) a mozna na nfz ,lecz wtedy musisz miec skierowanie od lekarza twojego, to jest taki sam system jak pobieranie krwi podczas sprawdzenia czy nie ma sie anemi)

Gość też se muszę tarczyce zbadać
kiedyś

oooo nie ! żadnych igieł ! Juz wole nie wiedziec co mi jest niż dac się kłóć :/ A jeśli mialabym nadczynność lubi niedoczynność to nie to obiawy. Bo mialam to na biologi z 4 lekcje temu i wiem jakie są tego obiawy. Ani na chwilę o tym nie pomyślałam.