Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podekscytowana24

Właśnie wróciłam z randki....

Polecane posty

Gość Podekscytowana24

Było uroczo. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze się czułam. Znaliśmy się z uczelni, dawno nie widzieliśmy, teraz mam nadzieję, że wszystko odżyło. Cudownie nam się rozmawiało. Tylko teraz ta niepewność czy się odezwie jeszcze, czy będzie jakiś ciąg dalszy. Tak bardzo bym chciała znów się zakochać i wreszcie być szczęśliwa.

Gość Podekscytowana24
Teraz cóż wiem, że muszę czekać na jakiś dalszy ruch z jego strony! Najgorsze to czekanie i niepewność.

Autorko, widać że jesteś desperadką.

Gość Podekscytowana24
Może i jestem. Ale co w tym dziwnego, że po wielu nieudanych związkach jeszcze pragnę miłości??

Gość Podekscytowana24
Jak zwykle olewacie normalne tematy...

Gość Podekscytowana24
najgorsze, że ok. godz. 16.40 spierdziałam się

Gość krokussss
nie mozesz sama wykonac nastepnego ruchu? to on ma decydowac?

Gość vink
BW!...desperaDka.?..buhahaha...moze desperaDo? Podekscytowana24, bede trzymala z Ciebie kciuku:)

Gość Podekscytowana24
Sama nie wiem. Wiem, że w dobie dzisiejszych czasów dziewczynie wypada odezwać się pierwszej, ale ja jakoś mam opory. Raz, że nie wiem czy on tego chce (choć wydaje się zaintereswoany), dwa nie chcę żeby odebrał mnie za jakąś nachalną laskę. Myślę, że w ciągu tyg powinien się odezwać? Jak nie to dam spobie spokój i już.

Gość Podekscytowana24
dzięki vink :)

Gość Podekscytowana24
Do dziś się nie odezwał... Jak myślicie nic z tego? Wiem, że dzisiaj ma inne zajęcia, ale wystarczył by jakikolwiek sms!

Gość 26 03
Powrót z randki o 21.21 :(

Gość Podekscytowana24
A co miałam całą noc z nim siedzieć?

Gość tralalalalalala...
a to byla wasza pierwsza randka? i ogolnie byla to typowa randka? czy moze on to odebral jako luzne spotkanie z kolezanka ze studiow?

Gość nie chce cie martwic ale...
Jak facetowi zależy to odezwie się tego samego dnia. Mój po pierwszej randce np już pisał jak przekroczylam próg domu (ok pół godz. od rozstania). Dla mnie byłoby to dziwne ze się nie odzywa...

Gość Podekscytowana24
Ok rzeczywiście to troche inna sytuacja. Znaliśmy się wcześniej z innwj strony, razem z paczką wychodziliśmy na piwko itp, ale w sumie skoro się odezwał po dość długim czasie... Ja wcyesniej już mialam wrazenie ze mu sie podobam, ale atedy bylam z kims innym. Gdybym była mu obojętna i tak tylko z koleżanką ja wiem czy by sie chcial sie spotkac. Może on myśli to co i ja, ze niby spotkanie kolezenskie, mam nadzieje ze w przyszlym tyg sie odezwie.

Gość Podekscytowana24
Ale my jesteśmy dość poważnymi ludźmi. Tego dnia miał jeszcze pewną sprawę do załatwienia. sam powiedział, że będziemy w kontakcie. Wie, że ja pracuje, on też i mamy swoje rzeczy na głowie. Myślę, że odezwie siębliżej weekendu, a jak nie to ja delikatnie to zrobie. Jesli nei będzie reakcji z jego strony to sobie odpuszcze

Gość Podekscytowana24
Poza tym tak sobie dzisiaj przeanalizowałam smsy od niego. Pisał często, dużo wcześniej, ale z mojej stgrony nie było żadnej inicjatywy. Wcześniej nie byłam na to gotowa. Napisać jutro wieczorem do neigo niezobowiązuzjącego smsa? Wiem, że jutro ma komunie?

Gość oj autorko...
nieprawda, że jak facetowi zależy to się odezwie tego samego dnia. u mnie tak właśnie było - napisał prawie od razu gdy wróciłam, codzienne telefony i smsy, potem jakoś przysiadł i się niedawno okazało, że mnie zdradzał a byliśmy już razem :o