Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocnuss

co robić????

Polecane posty

Gość cocnuss

Wspaniały utalentowany facet, ja od roku samotna, on po rozstaniu z dziewczyna miesiac temu. ta sama Grupa znajomych, próbował mnie zaprosić do kina, spanikowałam. Nie znamy się powiedziałam, odmówiłam. Dopiero co zerwał z dziewczyną. Po imprezie wylądowaliśmy w łożku. Kolejny raz i kolejny.Stało się, to była chwila. Podjełam temat rozmowy, nie chciał mówić, powiedział "ty pierwsza". Powiedziałam że nie rozumiem czego oczekuje ode mnie, boję się. Powiedział że w TEJ CHWILI boi się związku. Ja urażoną dumą odpowiedziałam" dobrze, dla mnie to był też tylko seks." wstałam z łożka, wyszłam. Posmutniał, nie odezwał się słowem. Zaproponował na razie spotkania, wspolne spedzanie czasu, zaprosił do domu na imprezę ze znajomymi, przedstawił rodzicom. Rodzicom mówi że jezdzi do mnie. Oni wiedzą. Kolejne spotkania: czułości, nieśmiałość, przytulanie, pocałunki w czoło, bardzo delikatny, czuły seks. Wspomniałam" tak, ale dla Ciebie to tylko seks". On na to" oboje powiedzieliśmy wtedy głupotę". Ja nigdy nie pisze pierwsza, to on wysyła smsa na dobranoc, codziennie, pyta o to co robiłam, jak spędziłam dzień, wysyła pocałunki na dobranoc. W niedzielę chce zabrać mnie wieczorem w góry, żeby zobaczyc całe miasto ze wzniesień. Co mam robić? Podoba mi się, wiem że dopiero co zerwał, za wcześnie na rozmowy o tym, wiem. Poradźcie.

Gość kaszanka z grilla
doopy już dałaś więc co tu radzić