Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka$ia

Czy traktowałybyście takiego faceta jako potencjalnego partnera życiowego?

Polecane posty

Gość dissolved girl
"Ja też wolałabym po prostu być. Ale nie będę miala takiej mozliwosci i spokoju, dopóki nie będę mieć " O nie nie - żeby BYĆ, trzeba poświęcić swoje MIEĆ. Tu nie ma kompromisów, półśrodków...jedno jest kosztem drugiego. Albo albo...

dissolved Wiem o co Ci chodzi ;) Ale mam inne zdanie w tej kwestii. Nie da mnie życie wiecznego trampa i autostopowicza. Ja marzę o swoim domku z kominkiem i pięknym ogrodzie. I to wszystko juz niedługo ... :)

Gość dissolved girl
Frankie_Stein, i dobrze, to Twoje wybory i Twoje szczęście. Jakbyśmy wszyscy byli identyczni, to nudno by było na tym świecie :) Zanim ja się tak ustatkuję to... o dżizas. Dużo wody w rzece upłynie :D

dissolved Ojj to prawda. Każdy ma swój sposób na szczęście i powinien sie go trzymac :) najmadrzejszy Po Twoich wpisach odniosłam wrażenie, ze piszę z kims starszym ;) ale to oczywiscie tutaj bez znaczenia ;) ...

najmadrzejszy Pewnie dlatego, że myslisz inaczej niz większosc mi znanych facetów przed 30-stką :)

najmadrzejszy Oni nie myślą. Skaczą z kwiatka na kwiatek, wyrywają dziewczyny na jedna noc, mieszkają u mamusi i myślą, ze sa zajebiści :D Cele edukacyjne ??? Czyżby badania do magisterki ? ;)

Po prostu warto czasami wejsc na jakies "babskie" fora, poczytac i czegos sie nauczyc. No ja też te moje kilka kierunków mam juz dawno za sobą. Całe szczęście ;) Ale jeśli chcesz się czegoś nauczyć, szukaj gdzie indziej ... to tylko kafeteria ;)

Będę lecieć. Godzina późna i coś czuję, że mój poziom umysłowy otrze się zaraz o próg debilizmu :D Btw - jestem po całodziennej imprezie ... na dodatek zakrapianej ;) więc można mi wybaczyć :p najmadrzejszy strzałka i do kiedyś ;)

Gość Słowianin909
A co jak mam auto, a nawet dwa, mojego starego grata kupionego jeszcze na studiach i nowa dość drogą sluzbowke do użytku prywatnego, ale jeżdżę nią raz na dwa tygodnie na duze zakupy. Poza tym dojeżdżam 40 km do pracy pksem. Bo mogę poczytać, a samochodow po prostu nie lubię. Wyjście do drogiej restauracji - bez problemu, ale powrót taksówka. a na co dzień tramwaj i autobus. Poza tym wolę rozrywki młodzieżowe i pomimo przyzwoitej sytuacji materialnej cenię sobie skromność i umiejętność czerpania radości z rzeczy prostych. Współczuje 20 -kilkuletnim kobietom mającym styl zgrzybialej baby.

Gość Słowianin909
A co jak mam auto, a nawet dwa, mojego starego grata kupionego jeszcze na studiach i nowa dość drogą sluzbowke do użytku prywatnego, ale jeżdżę nią raz na dwa tygodnie na duze zakupy. Poza tym dojeżdżam 40 km do pracy pksem. Bo mogę poczytać, a samochodow po prostu nie lubię. Wyjście do drogiej restauracji - bez problemu, ale powrót taksówka. a na co dzień tramwaj i autobus. Poza tym wolę rozrywki młodzieżowe i pomimo przyzwoitej sytuacji materialnej cenię sobie skromność i umiejętność czerpania radości z rzeczy prostych. Współczuje 20 -kilkuletnim kobietom mającym styl zgrzybialej baby.

Gość gosc84
Ja auta nie mam, choć stać mnie na nie. Niedawno pożyczyłem nawet kase kumplowi właśnie na auto. Problem w tym, ze ja się nie nadaje za bardzo do prowadzenia jakikolwiek pojazdów mechanicznych. Owszem, teoretycznie pewnie prawko bym zrobił, ale z pewnych względów (także zdrowotnych) lepiej abym tego nie robił. No i co ? to już mnie dyskryminuje? Powinienem się rzucić z mostu albo zakupić dożywotni zapas bromu?

Gość gbsdfs
Kobiety są zbyt głupie na zdanie prawka albo są zbyt leniwe dlatego chcą by facet miał auto i ich dupkę woził!

Gość nuchhh nuchhhh
jeszcze mógłbym zrozumiewć kobiety ze wsi - gdzie bardzo często są problemy z dojazdem.... ale takie podejście "jako standart" i kryterium przy poszukiwaniu mężczyzny - to katastrofa z Waszej strony --drogie-- kobietki

Gość nuchhh nuchhhh
"Kobieta, która ma z tym problem od razu dyskwalifikuje się sama jako partnerka z kilku powodów. Młoda kobieta, która ma problem z przejściem kilku kilometrów, poczekaniem na autobus czy zaplanowaniem podróży innymi środkami komunikacji publicznej jest leniwa, mało witalna, niezaradna, nastawiona głównie na branie. Po co komu taka kobieta?" a ten wpis drenażysty kwalifuje się pod nagrode Nobla ;) rzeczywiście jest coraz bardziej śmiesznie i strasznie jak się widzi coraz więcej ludzi którzy mają problem z przejściem np 1 km.... a brzuchy rosną coraz bardziej i bardzej.... kolejny etap to będą chyba te takie "traktorki" dla niby inwalidów z koszykiem zakupowym, jak w Ameryce

nuchhh nuchhhh-> A co jak np. kobieta jest w ciąży i zaczyna rodzić a z karetki nici (takie sytuacje zdarzają się nawet w dużym mieście). Sama nie pojedzie w takim stanie:P Zaproponujesz żeby poczekała 2 godziny na autobus?:P Albo jak dziecko jest pod opieką ojca a matka jest w pracy i też trzeba zawieźć dziecko gdzieś albo też coś się stanie. Nie wszędzie da się dojechać autobusem.