Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mfnjnfjdfnjmf

Dziewczyny czy w pl dostanę body do rozmiaru 98?

Polecane posty

Gość mfnjnfjdfnjmf

Mąż był przejazdem w pl i miał mi zakupic kilka body w rozmiarze 86 oraz na zapas 92 i tak naprawdę znalazł tylko 86 a sprzedawczyni powiedziała mu że 86 to największe na polskim rynku a 92 to już prawdziwa rzadkość i chyba tylko pewne marki je mają w międzynarodowych butikach. Tu gdzie mieszkam mam pod ręką body aż do rozmiaru 98 a że wracamy niedługo do kraju to tak z ciekawości pytam :)

Gość do autorki..........
sa nawet 98/104

Gość do autorki..........
ale dla odpieluchowanego dziecka, to raczej koszulka i majteczki a nie body, przeciez to tak srednio wygodne do rozpinania

Gość fewfweqfq
To absurd że nie ma ale nie ma. Dla córy, która nosi 86-92, nie mogę już znaleźć. A co ma odpieluchowanie wspólnego? Czyżby body nosiły tylko te kobiety które... noszą pieluchy? A są body dla kobiet i nastolatek, czyż nie? Ja zakładam body córce dlatego że nawet choćby się wspinała na drabinkach, skakała, turlała, to spocone plecy się nie odkryją. Jest to więc bardzo praktyczna część garderoby. Ale nie ma jej w większych rozmiarach, to fakt.

Gość mfnjnfjdfnjmf
Dzięki dziewczyny. Mnie chodzi bardziej o jesień i zimę by nic jej nie wychodziło ze spodni (przysłowiowa gazeta) jak będzie szaleć na dworze.

Gość aksamitka na wiosne
sa w wiekszych rozmiarach, chocby na allegro, wez sobie poszukaj:Ojest mnostwo rozmiarow, kolorow i wzorów. a swoja droga ja tez body widze tylko dla dziecka z pielucha, dla starszego, nauczonego sikania do nocnika/toalety tylko majtki i podkoszulek

Gość mfnjnfjdfnjmf
Właśnie :) Ja też uważam że body to świetny wynalazek dla najmłodszych a skoro faktycznie w sklepach nie ma większych rozmiarów to porobię zapasiki albo to allegro pozostanie:)

Gość cmmdjdej
Nie wiem autorko skąd jesteś ale ja sama mieszkam w Niemczech i tu sią duże rozmiary a dzieci normalnie nosza bodziaki i to obojętne czy sikają jeszcze w pieluchy czy nie. Moja córka jak jest rozbierana w przedszkolu (ma 2,5 roku) do spania to normalnie ma ubrane body a pod body cienkie majtaski jak większośc dziewczynek i to jest tu normalne , tak samo jak w zimniejszym sezonie idą na plac zabaw i wdrapują się po drabinkach to mała ma normalnie zakryte plecy i krzyż nie jest goły jak to bywa u dzieci podkoszulkowych , tak smao w domu do spania w lecie to idealna rzecz natomiast wiadomo że jak skończy te 3 latka lub z hakiem to body zastąpią podkoszulki a szkoda ;)

Gość Oj to dzieci mojej
siostry (mieszkają w USA) sa zatem wielkim obciachem bo do 4 roku zycia nosiły body do spania, na dwór pod sweter , sodnie i kurtki i ogólnie wygodnie im było ;D, natomiast pajace do spania (ze stopkami) sa tu nawet dla 5 latków i jej dzieci również (zwłaszcza córka bo to mały zmarzluch) nosiły takowe i cóż dodać, sprawdzały się, nikt się nie śmiał bo większość tak robi skoro są w sprzedaży :D

Gość Ja mam bardzo wyrośnięte
dzieci. Pod względem wzrostu są znacznie nad siatką centylową dla ich wieku i u synka jak najbardziej używałam body w rozmiarze 102. Teraz już od dawna nie nosi body, ani pajaców, bo w tym rozmiarze nie ma. Ma 4,5 roku i 120 cm wzrostu.

Gość Matinkaa
Ja kupowałam w sklepach Urwis i podobnych, np. ASKOT we Wroclawiu. Na Dolnym Śląsku są do dostania.