Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Życzcie mi powodzenia :)

Polecane posty

Koleżanka która rok temu zdała mature ustną (nie zdała dwóch egzaimnów pisemnych) powiedziała mi dzisiaj że wystarczy że na maturzej ustnej z angola wystarczy że będą umiał operować słówkami, nie muszę prawidłowo sklejać zdań.

Gość joannaa234
jeszcze nie miałeś tego ustnego anielskiego??? kiedy masz?? ?dobrze bedzie zobaczysz. a jak ci poszedł pisemny ??? sprawdzałeś mniej wiecej czy zdasz??

Gość Bolszewik
Kurwa. Hiszpan nie hiszpanin matole

Sprawdzałem. Wątpliwe bym zdał ale najbardziej zależy mi na j.ustnym.... Wtedy za rok będę miał tylko pisemny angol i matme :D bo polski zdałem w tamtym roku... A ustny mam jutro o 12:00

Nie będę już pisał na kafe :) To jest moje postanowienie. Właśnie uczę się słówek, wymyślam zdania... itd

Więc być może przed 12 będzie mój ostatni wpis na forum kafeteria... jeśli nie to wiecie co to znaczy

zycze powodzenia w operowaniu słówkami....łojojoj.....patologia!!!!

Dlaczego patologia???? Postaram się, przyłoże się i wtedy będę miał na maturze tak :D Język polski 44% - zdałem rok temu Język polski ustny 75% - zdałem rok temu Język angielski ustny 30% :D - zdam jutro Matematyka - jeszcze nie wiem Język angielski pisemny - jeszcze nie wiem