Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijedzisiajwodke

zapraszam na wódke

Polecane posty

Gość Samaaa
rozumiem xd pogadaj z nia , niewiem jaka jest , probowalas chociaz ? hehe to cos w stylu masz chlopaka i on ma znaojmych ktorzy staja sie twoimi znajomymi ale jak juz z nim nie jestes to raczej juz nie bedziecie znajomymi xda w tym wypatku pryzjazn chyba idzie odnowic

no probowalam i wlasnie jest tak jak pisze Ci ze ma inne plany itede itepe, mam jesj wygarnac, ze albo odnawiamy przyjazn albo niech spierdala??

Gość pijana>>>
oj nie :) dopiero mam zamiar tyle wypić:)

Gość Samaaa
nom ja tez nie narzucam sie tej kolezance ... jak by chiala by sama sie odezwala a ja sie nie bede komromitowac chociaz dala bym duzo za ta pryzjazn , czesto mam ochote zapytac ja w prost co sie stalo bo nawet sie nie poklocilysmy , ale mi glupio , jezeli tb nie jest dokonca niewiem jaka jest sytuacja to zrob to , co do % jak mi zle i ise napije to zawsze rycze a dotego chce sie zabic lub pociac ^^ hehe

Gość pijana>>>
samaa dzieki że jesteś:) myślalam że jestem z tym sama ale też tak mam tylko że przez swojego chłopaka kretyna ale jak go nie ma i sobie piję to jest fajnie :)

tez 2-3 laa temu mialam ochote ciac sie po alkoholu, przyznam sie, ze jedna mala blizna jest, coz :O no ja wlasnie nie chce sie narzucac, nie chce zeby widziala, ze mi zalezy, ze moje zycie jest do doopy ale nie lubie niewyjasnionych sytuacji, naprawde pijana, dajesz, ja zaraz robie 3 drinka :d Laura co i za co pijesz?:)

Gość pijana>>>
ale taki dobry drink 1/3 szkl wódki i reszta coli:)

Gość pijana>>>
czasem to mi się wydaję że oni mają tak "sprane" te głowy że sami nie wiedzą kim są:)

Gość Samaaa
ja sie nie cielam rok.. ale mam pelno blizn a ze sie lubie uzalac nad soba xd http://www.youtube.com/watch?v=VMGh3Ts5-Wgl ja sie bym mogla przy tym zabic .... kurde dupy mi sie nie cche ruszyc po % wgl bd musiala czyste walic bo nie mam z czego zrobic drinka xd moje zycie tez jest do dupy ... chlopak sie nie odezwaaal masakra ja lubie miec weekend zaplnowany zeby byc pewa kiedy on bd mial czas kiedy nie

Gość pijana>>>
smutno troszkę:( nie masz po tym głupich myśli??

ten link co podalas nie dzial.... nie tnij, ja mam duzo blizn, ale nie od ciecia i oddalabym wszystko by ich nie miec. (nie, nie od poparzzen). samaaa, wiesz, ja tez bylam w takim dziwnym zwiazku, gdzie myslalam tylko o smierci, w wieku 18-19 lat i czasami mysle o tej osobie, tak jak dzis, zeby mnie kurwa przytulila, ale tak naprawde dobrze ze sie skonczylo Laura zapomniec co?

Gość pijana>>>
wiesz co kiedyś to bym nie tkneła alkoholu...nie wiem jakos tak nie miałam ochoty...a teraz przez te wszystkie klotnie to tylko czekam do tego weekendu...i mam takie dwa dni zapomnienia:)

Gość Samaaa
red bull plus wudka albo sprite xd popijalam nawet sokiem pomaranczowym ale chyba zostane na tym bo potem niemoge pic tyc rzeczy normalnie bo m isie z wudka kojarza xd cola tez :D

pijana, po tej piosence? mam glupie mysli. zeby natychmiast pojawila sie tu osoba ktora kiedys strasznie kochalam i ktora mnie prawie zniszczyla i zeby mnie przytulila i powiedziala - teraz bedzie juz dobrze. ale ze to niemozliwe...:) a etap rozmyslania o samobojstwie mam za soba :)

Gość pijana>>>
oj i tak to jest :( ja juz się chyba troszkę zniszczyłam :( od jakiegoś czasu mam jakieś kołatania serca i takie tam niby to z nerwów ale kto tam wie:)

Gość uuuUUUuuupiorny
Z Upiornosciami swoimi przyłączam się lecz piję w odosobnieniu Czysta woda ozonowa o smaku melona jest górą i choć to Upiorne to jednak prawdziwie smaczne:-) A teraz rozdro Więc myk, myk.))

Gość Samaaa
Ja wgl nierozumiem inni moga byc szczesliwi , znam tyle osob w zwiazkach prawie kazdy ma kogos -.- a ja proboje z tym tamtym i sie konczy ... zawsze sie w to gowno angazuje i jak sie konczy ... chialabym byc wazna dla niego ... a czy jestem jak sie spotkamy super jest a tak, tak o mnie mysli ze na smsa nie moze odpisac... co to ma byc i szczerze czy ja jestem taka zdesperowana ze wlaze na forum xd ale mozna z kims pogadac http://www.youtube.com/watch?v=V9-tw7sVDwM wyobrazam sb jak krew ze mnie plynie i to wszystko sie konczy :)

Gość pijana>>>
ale dobijają te piosenki:(

Gość Samaaa
damien rice 9 crimes tamten link , chyba najsmutniejsza piosenka jaka znam... co do samobojstwa chiala bym zrobic to , mam problemy w domu ale nie chce mowic zeby sie opamietali ... moze cos by sie zmienilo ale jakos jak ciac tak gleboko

a ja bylam tylko w jednym zwiazku, od tamtego czasu z nikim nie probowalam, a tamtej osoby nienawidze szczerze i szczerze kocham. mozna tak?:) pijana, nie pozwol by Cie to zniszczylo... blizny zostaja, doslownie....

Samaaa damien rice 9 crimes tamten link , chyba najsmutniejsza piosenka jaka znam... co do samobojstwa chiala bym zrobic to , mam problemy w domu ale nie chce mowic zeby sie opamietali ... moze cos by sie zmienilo ale jakos jak ciac tak gleboko Jesteście psychiczni?? samobójstwo to jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie mozna zrobić bliskim.

samaaa przestan! widze siebie w tobie, i zobaczysz ze za rok, dwa bdsz myslec ze wstydem o tym, ze chcialas sie zabic :) serio, to ja lubie wuobrazac sb co inni by zrobili jakbym umarla, ale sama sie nie zabije, po pierwsze nie chce, bo nadzieja umiera ostatnia a po drugie nie dam im satysfakcji rozumiesz?

Gość Samaaa
moze i jestem ^^ niewiem , wlasnie bliscy mnie trzymaja przy zyciu ale ile jeszcze to potrwa..

pijana, no dobijaja, ale wiesz ja lubie s8ie przy takich wyplakac, ale mam z tym problem a strasznie chcialabym sie wyplakac, pomogloby ale nie moge :)