Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldkfj

Nie umiem budowac relacji,nikt mnie nie lubi

Polecane posty

Gość ldkfj

nie jestem szczegolnie zlosliwa czy cos tylko niby chce jak najlepiej dla kazdego ale mam taki troche swoj swiat, i mysle ze to przez to, moze i ma podloze w dziecinstwie,a teraz sie odbija w kazdej sferze. chyba sie zabije, bo nie mam sily;/

a ja staram sie być wredna złosliwa i wkurwiająca a i tak mnie lubią ....ehhh!!!!! zrób się na czarno :D

Najlepiej zganiać na dziecinstwo, ja też róznie miałam i w swoim zyciu przezyłam tyle gówna ale jakoś potrafiłam się podnieść i co lepsze jestem szczesliwa, kwestia charakteru-ty najwidoczniej słaba jestes i tyle w tym temacie.

Gość ldkfj
tak tylko ze ja jeszcze z rodzicami mieszkam i dalej jestem w toksycznym domu, tez bym mogla tak gadac jak ty gdybym mieszkala sama i psychike sobie 'ustawiala'

Gość ldkfj
.......

Gość ldkfj
i jak zwykle nikt nie chce pogadac...

Gość ldkfj
a ja sie psychicznie wykoncze😭

Ej no nie przesadzaj, ja miałam 18 i sie wyprowdzilam i życie zaczelam sobie układac wiec nie mow mi takich głupot, jak sie chce to sie da.

Gość ldkfj
a tez tak mialas ze nie umialas z ludzmi normalnie relacji budowac poki sie nie usamodzielnilas a co za tym idzie ''wyprostowalas'' psychike? ja za 2 lata koncze szkole, nie wiem jak to bedzie, mieszkam w malym miescie to na gleboka wode do duzego bo tu roboty nie ma

Gość Fkeuddrjrijrtjk
Jak wygladasz? Dbasz o siebie? Jestes towarzyska? Wiesz, jak cie widza tak cie pisza ;) Wygladasz jak luj to i nie chca sie pokazywac z toba. Jesli zyjesz w toksycznym domu, to sie wyprowadz jak juz skonczysz szkole i znajdziesz prace.