Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocon89

czy on chce tylko jednego?

Polecane posty

Gość cocon89

Mimo iż nie znaliśmy się prawie wcale, to ja czułam się tak, jak byśmy znali się od lat. Właśnie poczułam do niego to "coś", co mnie tak do niego przyciąga jak magnes. Z innymi mężczyznami tak nie miałam. Nie widzieliśmy się kilka dni, ale pisaliśmy dużo na GG, do późnych godzin. Kolejne spotkanie odbyło się u mnie w domu, było super, zaczęliśmy się całować, a potem wylądowaliśmy w łóżku. Był cudowny pod tym względem. Widzieliśmy się 5 razy, w tym 4 razy wylądowaliśmy w łóżku. Niby żadne z nas nie chce jak na razie wchodzić w związek, ale ja czuję, że zakochałam się w nim. Czuję, że on jest tym mężczyzną, z którym chcę przeżyć resztę życia. Ostatnio podpytywałam go, co o mnie myśli, itp. Stwierdził, ze jestem ładna, podobam mu się, fajnie się ze mną rozmawia, inteligenta, ale nie jest gotowy na stały związek. Jest po przejściach i takie tam. Jakiś czas temu pisał mi, że nie chce mnie zranić. przedstawił mnie na rodzinnej imprezie. Już teraz obiecał mi, ze zabierze mnie latem na rower i może nawet pod domek się wybierzemy. W tym sęk, iż obawiam się, że on mnie traktuje jak koleżankę, z którą może się przespać albo wybrać na wycieczkę i pogadać o wszystkim. Myślę, że on nie ma zamiaru wiązać się ze mną na stałe... A ja głupia się zakochałam po uszy... On: oczywiście nie wiem. Boję się, że wtedy by zakończył naszą znajomość. I nie miałabym nikogo już. On jest moim uzależnieniem. Co o tym sądzicie? A może potrzeba czasu? Jest między nami 2 lata różnicy, on ma za sobą poważne związki, przez które właśnie nie chce się od razu wiązać. Nie wiem, co mam myśleć, a tym bardziej robić. Co byście mi poradziły, jak widzicie to swoimi oczami? Pozdrawiam.

Gość cocon89
dodam że połtora miesiaca temu zerwał 3 letni związek.