Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamaka17l

PoMOCY!!

Polecane posty

Gość Zalamaka17l

Witam mam 17 lat i na imię Ania właśnie zawaliłam rok w Liceum i jestem załamana tydzień temu dowiedziałam się ze moja mama ma romans z kolegą mojego taty moja mama zajmuje się domem ale pije alkohol w średnich ilościach w te wakacje straciłam babcie bardzo to przeżyłam bo mieszkałam z nią od urodzenia. Odnoszę wrażenie ze jestem do du..py i nic nie potrafię w luty próbowałam się targnąć na własne życie niestety bez powodzenia nawet nikt o tym nie wiedział tylko matka bo znalazła mnie przy ćpana tabletkami naprawdę nie wiem co robić potrzebuje wsparcia i porady co robić jak dalej żyć.Czuje ze zmarnowałam sobie życie jestem załamana.Nie wiem co robić dodam że miałam średnie dzieciństwo w wieku 12 lat sąsiad mnie molestował i choć dawałam znać że coś jest nie tak nikt mi nie pomógł aż w końcu posunął się do tej okropnej czynności :( nie mam chłopaka nie mam nikogo jak się pozbierać macie jakiś plan ???

Gość dfgdfgsdgdsg
"próbowałam się targnąć na własne życie niestety bez powodzenia" próbowałaś zwrócić na siebie uwagę i znowu to robisz wspominając o tym. kretyński temat.

Gość Zalamaka17l
na dodatek moj chlopak jezdzil na mnie 6 godzin a orgazmu nie mialam