Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia lekko w szoku

wrazenia po wczorajszej dyskotece

Polecane posty

Ale kac... Wczoraj tak jak mowilam poszedlysmy na dyskotekie do czarnej mamby. Andrzej po dwoch godzinach porzandnego picia (wypil black curranta) zaliczyl zwalkie na stole, przyniosl nam obciach, wienc udawalysmy, ze go nie znamy. Andzelika wyrwala takiego wiesniaka, ze wyglondal jakby dopiero z obory wyszedl, ale co sie pozniej okazalo byl majentny, bo przyjechal audim. Ja go nie widzialam, ale andzelika mowila, ze widziala, a nawet dal jej posiedziec, chyba jo do domu odwioz, bo szukalam jej wszendzie I nigdzie jej nie bylo. A dodam, ze od tego typka walila krowim lajnem, ja to przy nim nawet stac nie moglam, a sweter to chyba od tego Kononowicza porzyczyl, taki gustowny. Jeszcze na ten sweter zalozyl marynarkie. Z latami na rekawach. Mial za krotkie spodnie, spod ktorych wystawaly swiecace pod ultra fioletem biale skarbety I te brudne buty... Fuj. ach ta Andzelika, ona w ogole nie ma gustu. Ja to poznalam obcokrajowca, mowil po angielsku, za bardzo nie znam jezyka, ale nie potrzebowalismy slow do naszej znajomosci, byl przystojny, mial zloty zegarek na reku I wloski na zel. Mmmmm miodzio byl, nie pamietam jego ryja ale wiem, ze byl niezlym ciachiem. Dalam mu numer, mam nadzieje, ze dzis zadzwoni, w sumie skoro mnie podrywal to mu wpadlam w oczko. Zachokachalam sie do szalenstwa, nie to co ten marek z poprzedniej dyski, tez taki niby fajny, wycalowal mnie, ale sie cham nie odezwal. Kij mu w oko, jeszcze mnie popamieta, powiem jego zonie ze mnie podrywal I andrzejowi juz mowilam, to powiedzial, ze nasle na niego kolegow z klasy.

Myslicie, ze dobrze zrobilam dajac temu chlopakowi z angli numer? Czy moze pomysli , ze jestem latwa? Ja to sie ogolnie nie caluje na dyskotekach, chyba, ze mi ktos w oko wpadnie, a tak to nie, andzelika to sie lize z kazdym po kolei, z tym od audi tez sie wycalowala, az jej sie liszaje na szyji porobily.

Gość Andzelika od Marysi
ale ty gupia maryska on dziwnie pachnial bo to byly dojce gabane ty nawet nie wiesz co to jest on mnie wczoraj powiedzial ze to taki piosenkasz no w audi sie dziala skury w srotku byly............ojjjj

Kurcze juz taka godzina, a on dalej nic... Szkoda, ze ja nie wzielam jego numeru, on moze nawet nie pamietac , ze mnie poznal. Nie chce mi sie zyc, chyba zaczynam miec depresje. Poczekam an Andzelikie, mooze napije sie ze mno wodki.

O andzelika dobrze, ze jestes, pamietasz tego chlopaka co z nim tanczylam? Boze, on byl taki cudowny. ferdynant a co ty sie smiejesz, toc jestem polko. Nie jestem angielko.

Gość Andzelika od Marysi
a co ty go nie moznalas go to ten mnietek on po angielsku nie mowil tylko wade wymowy ma!! hehe a sam ten numer se pisal? jak tak to nie zadzwoni bo on cyfer nie zna!!!! hehe oj maryska za duzo wina a czemu wy na czworaka chodziliscie

Gość Andzelika od Marysi
ten mnietek to podobno w choroszczy byl

Andzelika ty jestes glupia ja wiem co to jest dolce gabana, bo to moj ulubionyn piosenkarz debilko, ale ten twoj 'bogacz' (hahaha) to wiesniak. Wes ty sie z nim nie zadawaj, bo ja sie nie bede do ciebie przyznawac. I te audi to pewnie nie jego.

Gość Andzelika od Marysi
a co euro ma do tego no my to sie cieszymy beda fajne chlopaki moze jakiego biznesmena poznamy

Wes andzelika to nie byl mietek! Chyba bym go opoznala co? Nie, nie zapisywal sam, ja mu wizytowkie dalam. Na czworaka chodzilismy, bo ja dwa zlote zgubilam.

Na pewno bendo fajne chlopaki, andrzej mowil, zw bendzie wynajmowal mieszkanie tym kibicom z zagranicy, to sie bedziemy krecic pod jego dzwiami.

Gość Andzelika od Marysi
oj tam wiesniak nie wiesniak audi ma ze skorami marysla mysl on to ciemniak to bendzie nas wozil na dyski i stawial juz na dzis nas zaprosil ja uprzedzilam ze kasy nie mamy on powiedzial ze stawia my zajedziemy po ciebie o 19

Ferdynant a Ty przystojny jestes? I co myslisz o tym, ze andzelika tak na pierszej randce wsiada do audi ?

Gość Andzelika od Marysi
maryska co to bedzie jak my podjadziem pod remize audi wes aparat to fotki na nk wstawimy

Jak sie do mnie angol nie odezwie to nigdzie nie ide, nie bende waszym piontym kolem u nogi. Zachleje dzis w samotnosci.

Gość Andzelika od Marysi
juz ty marysia nie zgrywaj a pamietasz co tydzien temu w koncie z tamtym pijakem robilas

Ja nie jade z wami juz powiedzialam! Aparat ci mogie pozyczyc jak chcesz, ale musisz mi dac cos w zastaw w razie jak zgubisz

O ty swinio wredna, mialas tego nikomiu nie mowic paplo jedna! A ty sobie przypomnij co robilas na osiemnastce u damiana, puszczalska knurzyco. To jest dopiero opciach.

Andzelyka szybka dziewczyna polska wsiada do szybkiego samochodu noz idealnie to do siebie pasuje. wlasciciekl tegoz samochodu wlasciwie to tylko dodatek - gadzet

Gość Andzelika od Marysi
oj marycha udowodnie ci ze to byl mnietek sory jak to nie idziesz my sie nie zakochujemy! co ja bede z nim robila tylko zaplaci wstep postawi piwo i nara albo lepiej na wodkie go namowimy same wypijemy on kierowca to nie pije to co zostanie to na nastepny tydzien bedzie oj bbedzie balet

Mnie sie wydaje, ze tu andzelika byla dodatkie, gadzetem dla tego wiejskiego biznesmena, on ja na pewno chce wykorzystac, z reszta ona jest latwa.

Gość Andzelika od Marysi
dobra ubieraj sie po 13 bondz u mnie i pokaze ci twojego lubego

Wiem, ze sie nie zakochujemy, ale ja tym razem peklam, moje serce chce dla kogos bic.

Jak to mi go pokazesz? A skad masz jego zdjecie?