Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bestKate

problem z okiem

Polecane posty

witam, od pewnego czasu mam problem z lewym okiem, kiedy świeci słońce lub w pomieszczeniu jest dużo światła - np w dzień, to robi mi się taka zasłonka, przez którą nie widzę.. kiedy zamykam prawe oko (zdrowe) to wtedy właściwie nic nie widzę, tylko czarną plamę.. byłam u okulisty, dostałam krople i maść, pani powiedziała, że mam na coś uczulenie, ale ona nie wie na co, może na kosmetyki, a może nie.. i właściwie niczego konkretnego się nie dowiedziałam. powiem szczerze, że przeszkadza mi to w codziennym życiu, nie mogę prowadzić samochodu, bo boję się ewentualnych konsekwencji, czasami jak przechodzę przez ulicę to tzw "kątem oka" już nie mogę spoglądać w lewą stronę i nie wiem czy ktoś czasem nie jedzie, muszę odwracać całą głowę, aby dostrzec coś prawym okiem.. macie może jakieś rady? proszę o pomoc!

a to byl okulista??problem jest baaaardzo powazny,a ty mowisz o tym takim spokojem.problemy z oczami moga miec rozne powody-od nadcisnienia,przez stwardnienie rozsiane,po jaskre i zwyrodnienia

tak, to był okulista. nie umiem tu wyrazić mojego niepokoju, ale spokoju we mnie nie da.. zna koś może jakiegoś dobrego specjalistę ze Śląska?

okulista to nie wiem,ale neurologia (bo to moze byc problem neurologiczny) jest najlepsza w zabrzu z tego co wiem.

Gość bp nie slepota kurza
jaskra albo astygmatyzm

okulista powiedziała mi, że to coś na powiece mi się stało, że sama gałka oka jest zdrowa. teraz czytam o tym w necie i się schizuję..

Gość anita89i
przestań czytać tylko biegnij do innego lekarza, sprawa moze byc powazna

Gość master 10010010
strzel se palcówkę i możliwe że przejdzie