Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja juz nie moge,,,

Dziadkowie

Polecane posty

Gość Ja juz nie moge,,,

Moja corka raz w tyg opiekuja sie na zmiane dziadkowie . Wkurza mnie moja tesciowa bo jej opieka polega na tym ze z mala jezdzi tramwajami zamiast isc na plac zabaw . Teraz jak cora jest znowu u moich rodzicow to tez ich terroryzuje ze ona chce isc do tramwaju . Zaznaczam ze tesciowa ma darmowe przejazdy ale to nie o to chodzi uwazam ze mozna lepiej dzien spedzic z 3 latka. Teraz tylko czekam jak tescie powiedza ze biora ja do zoo powiecie co ty w koncu chcesz tramwajami zle do zoo zle . Nie bo cora zas sie nauczy ze u tesciow lepiej ze w zoo byli i ze jej na wszystko pozwalaj.A u moich w domu siedza i na placu sa godz.

Gość szukasz problemu tam gdzie go
nie ma co złego jest w tym że dziecko oswaja się z komunikacją i obcymi ludźmi ? wolałabyś je chować pod kloszem by w przyszłości miało fobię i bało się samo jechać gdzieś ? nie dość że teściowa pomaga Ci zajmować się dzieckiem, ty masz jeden dzień dla siebie to jeszcze Ci źle ?

Gość Ja juz nie moge,,,
No nie mam dnia wolnego tylko ide do pracy . Tesciowej nienawiedze wiec mam dosc jak mala jest u niej. Ciekawe czy wy byscie chcialy zeby wasze dziecko bylo 2 godz w tramwaju jak jest ladna pogoda. A z reszta jestem nastawiona na nie i tyle przekabacja tescie mi corke i potem nie chce jezdzic do moich rodzicow a ja znowu wysluchuje od mojej matki.

Gość zonaKraka
Jak nie możesz to nie korzystaj z opieki tylko zostaw córkę w żłobku albo klubie malucha- jak zobaczysz ile to kosztuje i że dziecko trzeba na godziny odstawiać, a chorego w ogóle nie wezmą, zobaczysz ile teściowa robi dobrego... Może teściowa nie ma siły chodzić na plac zabaw? Za takim dzieckiem nieraz trzeba się nabiegać. A od czasu do czasu chce zapewnić większą atrakcję, jak ZOO? To super... Mierzi mnie jak ktoś tak pluje jadem, ale z darmowej pomocy skorzysta i tak, bo czemu nie...

Gość dziewczyno, wez sie ogarnij
wiele dzieciaków w tym wieku ma fioła na punkcie komunikacji miejskiej. Mój syn swego czasu to prawie drgawek z ekscytacji dostawał na mysl ze tramwajem pojedzie, a z przedszkola musieliśmy wracać dłuższą trasą, bo przystanek tramwajem trzeba było zaliczyć moze twoja córka to lubi i z teściową ma okazje zaspokoic nieszkodliwą zachcianke

ciesz się, że wogóle chcą sie opiekować dzieckiem, wcale tego nie muszą! to nie jest ich obowiązek. A jeści chcesz żeby taksówkami wozili to masz problem

Gość bonjourrrrr*
po prostu jestes ZAZDROSNA, ze u tesciow ma wiecej atrakcji niz u twoich rodziców :-O