Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sy la

Serce mi pękło jak zobaczylam co tam matka zrobiła

Polecane posty

Gość hbfkusglikug
oj wcale mocno go nie biła:P

no tak pozatym że skopała małe dzieciatko ,pilotem prawie go zabiła .Dziecko prawie udusiła to faktycznie masz racje debilu nic takiego sie nie stało!!!!!!!!!!!

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie wrzucajcie tu takich rzeczy :/ po co?!!!!!!!!!!!! zeby tylko biedne matki sie rozczulały? wrzuc komus kto moze cos z tym zrobic a nie zasmiecasz patologia kafe

Gość hbfkusglikug
śmieszny chciałem być... ale tu nie ma z czego żartować wiem tam jest też jakies starsze dziecko i przygląda się ten filmik juz jakiś czas krąży w necie zrobili coś tej "matce"??

Gość moja córka
nie obejrzałam do końca .. biedne dziecko ...a ta osoba co nagrywała tez powinna za to odpowiedzieć.

Gość moja córka
no podobno dostała 18 miesięcy za to:(

Gość hbfkusglikug
a to dzieciątko takie ufne.. rączki do niej wyciąga.. a ona je tłucze krowa

Gość Liliana 1982
nie potrzebnie obejrzałam teraz będę przezywać cały dzień :(

Gość dsfdvdxv xvx
ciekawe czy ta cała kaśka z sosnowca tez tak swoja madziulke ,,kochała,,

Gość d3cyvw
pooglądałam 2 sekundy i sie poryczałam. chryste co sie dzieje

Gość d3cyvw
nie bede patrzec dalej, skąd sie ta suka wzieła?

Moja mama też w połowie odpadła......Masakra!!!

Jezuuuuuuu -to po co tu wchodzisz i zaśmiecasz kafe-swoja patologia i wypocinami?

Chiny, tam można dzieciakiem walnąć o ściane jak ścierwem i każdy ma to gdzieś. ALbo przejechać kilka razy samochodem. Mnie tylko dziwi, po co rodzić coś co się będzie biło i nienawidziło, szkoda zachodu lepiej byłoby jakby usunęła i już.

Gość rer4erer
nagranie z ponad roku, a Malezjanka zostala skazana na 18 mies w lipcu tak pisalo na zagranicznych portlalach

Ogladnelam to do konca i az mi lezki polecialy :( Straszne :( Ktos wyzej dobrze napisal ze w Chinach tak wlasnie jest - mozna z dzieckiem robic co sie zywnie podoba a i tak nikogo to nie rusza.

Przynajmniej w dying roomach mniej zdycha, jak np przejada. Chiny to niezle kurestvo, jedza psy itd. masakra. A to jej dzieciak i niech tam robi co chce, nie wasza sprawa ale to nielogiczne urodzic a potem bic.

Gość takasprawa
Ja tylko mam nadzieję, że ktoś z okolicy tą mamuśkę rozpoznał i że może go to ruszy żeby się z nią odpowiednio rozprawić. Albo że w tym więzieniu dowiedzą się za co siedzi i znajdzie się ktoś, kto ją odpowiednio potraktuje. Za chwilę ktoś tu wyskoczy z tekstem, że niby "hipokryzja, bo dziecko żałujemy, ale matkę byłybyśmy w stanie zabić własnoręcznie" - ale dla mnie to porównanie z dupy wzięte. Bo matka to myślący dorosły człowiek, a dziecko jest od niej CAŁKOWICIE zależne, jego cały świat się w takim momencie wali, nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić jaki koszmar i szok przeżywa, bo jeśli tak postępuje MAMA, to kto ma pomóc? Te ręce wyciągane do niej mówią same za siebie. Nie miałabym ŻADNYCH, ŻADNYCH oporów przed skopaniem jej tej psychopatycznej mordy.

Gość Wampir z Opola
Te dziecko by można gorzej załatwić niż tylko walić je poduszką.

Gość kasia mamunia....
poryczałam się... nigdy nikogo nie uderzyłam ale tą kobietę na pewno bym walnęła w mordę!!! najgorsze jest to że pewnie nie ona pierwsza i nie ostatnia, takie rzeczy pewnie w chinach są na porządku dziennym.

Gość drsgdgrd
jezu nie podniecajcie sie tak. sa gorsze rzeczy na swiecie niz to. przykra sprawa , zgadzam sie ale nie dramatyzujcie

Gość lizka BR
co za suka-ja nawet jestem w stanie zrozumiec ze niekiedy puszcza nerwy przy dziecku ,ale to jest poprostu wyzywanie sie na maluchu za swoje niepowodzenia ,ona robi to z premedytacja -szkoda dzieciaczka ,serce sie kraja

Gość ooooooooooooooo
co za k***** jak tak można

Gość Wampir z Opola
Jak dzieciak zasłużył to dostał. Pewnie dzieciak narobił do łóżka. I to pewnie nie do swojego łóżka, tylko do łóżka jego matki. A skąd się wziął w łóżku jego matki? Bo pewnie w nocy była burza, dzieciak się bał, i przyjeciał do jego matki do łóżka. Ale nad ranem narobił do jej łóżka. I go za to zbiła.

Gość Wampir z Opola
Jak dzieciak zasłużył to dostał. Pewnie dzieciak narobił do łóżka. I to pewnie nie do swojego łóżka, tylko do łóżka jego matki. A skąd się wziął w łóżku jego matki? Bo pewnie w nocy była burza, dzieciak się bał, i przyjeciał do jego matki do łóżka. Ale nad ranem narobił do jej łóżka. I go za to zbiła.

Gość ineqzza31
Przerażające jest co z nami, ludźmi się dziej i jak traktowany jest drugi człowiek .... jesteśmy 1000 razy bardziej odrażający od najgorszych zwierząt.

Noź a tobie psychotropy nie pomogly????? Zmien lekarza i leki i możesz sie udzielac.

Taka sprawa-uwierz mi ,że ja też.Nie zawahała bym się użyć swojej stopy w kierunku jej mordy!!!!!!!!!!!!!!