Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianna

Dziewczyny które długo starały się o ciążę, poradźcie jakie badania

Polecane posty

Gość kafeterianna

powinnam jeszcze zrobić? Mam 1 dziecko, zajście w ciążę bez problemu, ciąża bez problemu. O drugie dziecko staramy się 4 lata. Do tej pory zrobiłam badania: prolaktyny, progesteronu, TSH, FT4, FT3, badanie HSG. WSzystkie w normie. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Byłam już u 3 lekarzy żaden nie jest w stanie mi pomóc. Proszę napiszcie, jeśli borykałyście się z podobnym problemem.

A co z badaniem na wrogi sluz np lub badaniami nasienia? Czy mialas cykle stymulowane z monitoringiem owulacji?

badanie nasienia ok, a na wrogość nie badałam. Ale czy możliwe jest aby za pierwszym razem było ok, a teraz nie? A jak wygląda to badanie na wrogi śluz?? Nie miałam monitoringu.

Gość Raba123
zapraszam do dyskusji na www.rajkobiety.pl

Badanie na wrogi sluz jest podobne do cytologii, z tym, ze idziesz na nie w dni plodne (musi byc odpowiedni sluz) i kilka godzin po stosunku (chyba 6, ale pewnie kazda klinika ma swoje reguly). Robia Ci wymaz i sprawdzaja jak zachowuja sie plemniki w Twoim sluzie. Tez sie przymierzam do tego badania. Wygoogluj sobie Test PCT i bedziesz wiedziec wszystko:) Pozdrawiam!

dziękuję malinowa. Zastanawiam się czy taki śluz może stać się wrogi jeśli przy pierwszym dziecku nie był...