Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica 27.

Komunia w Sphinxie

Polecane posty

Gość Jessica 27.

Hej dziewczyny! Moja córa za rok idzie do 1 komunii świętej. Wraz z moim mężem chcemy aby komunia naszej pociechy była niezapomniana. Wpadliśmy na pomysł, żeby komunie zorganizować w restauracji Sphinx. Jest taka u nas w centrum handlowym. Nie dość, że to niedrogo, nie trzeba szykować, sprzątać, zmywać to jeszcze córka będzie się mogła pochwalić, że miała komunie w prawdziwej restauracji. Co wy na to? My uważamy, że to fantastyczny pomysł, a może któraś z was podłapie nasz pomysł :) Pozdrowienia

Gość szz
Wg mnie Sphinx to nie jest typ restauracji odpowiedni do takich przyjęć. Owszę, jest tanio i całkiem smacznie ale to fast food...

Gość Jessica 27.
Myśleliśmy o laptopie w prezencie, czemu od razu traumę? Ja uważam, że to świetny pomysł jest, uzasadnij czemu ty uważasz inaczej?

Gość hdjhcas
prowokacja jak się patrzy, która matka myśli o komuni rok wcześniej? :P

Sphinx to nie miejsce na rodzinne imprezy i w dodatku w centrum handlowym

no obiadek goście prezenty a ludzie robiąc zakupy gapią sie trochę mało klimatycznie. zresztą w komuni nie o to chodzi

Gość liiizziiaa
Zrob w mcdonaldzie to dopiero szpan

Gość liiizziiaa
Zrob w mcdonaldzie to dopiero szpan

ps, jak to brzmi przyjęcie komunijne w centrum handlowym a co na to koleżanki i koledzy. To już nie ma innych lokali

Gość Jessica 27.
Przecież w barze z kebabem nie zrobimy :o Jesteśmy z niewielkiego miasta i wielu opcji u nas nie ma, sali weselnej też nie zamówimy, bo to drogo. A Sphinx to ładna restauracja, nie wiem czemu tak krytykujecie ten pomysł :o

Gość 444444556
szczerze to juz naprawde z dwojga złego wybierz mcdonald mniejszy wstyd bedzie miało dziecko. JA PIERD.... ale jestes głupia!!!

Gość olga.w
Może że w sphinxie to nie jest zły pomysł ale nie w CH ,np w Gdańsku jest jeden sphinx na ul Długiej w starej pięknej kamienicy to dobre miejsce ale nie takie gdzie kupa ludzi łazi bo wiadomo to niedziela to w centrach full gapiących się ludzi.

Gość 444444556
olga a ty wiesz jakie zarcie podaja w sfinksie? wątpie zeby strasze ciocie z wujami chciały jesc to gówno.

Gość w centrum handlowym??? o żesz
koorva :) ale szopka. Aleście na durny pomysł wpadli :):):)

Gość wefgloi
Kłamiesz!! Nie ma żadnej restauraci Sphinxs w żadnym młym mieście :D

Gość mkjshjbgac
hehe u nas Sphinx to taka ta dyskoteka gdzie panienki tańczą na rurze. ale tak szczerze to ja już chyba wolałabym zrobić małą kameralną uroczystość w domu.

Gość Jessica 27.
Tak bo Darłowo to wielka metropolia i jest tu co robić!!! Przecież do Gdańska albo Warszawy nie pojedziemy, nie jesteśmy tacy zamożni jak wy, żeby komunie robić w pałacach!!! Chcieliśmy tylko, żeby nasze dziecko miało niezapomniane przeżycie, ale widać, was to boli!!! SYTY GŁODNEGO NIGDY NIE ZROZUMIE!!!

już wolałabym już w domu zrobić, sphinx w galerii handlowej i dzieci latajace po korytarzu , w tym jedna w sukience komunijnej .... ? Jest tyle małych restauracyjek , albo sal bankietowych ... i nie wie mczy tanio cię to wyjdzie, bo w sphinxie za obiad ( zupa, danie główne , napój ) zapłacisz ok.45 zł, dodaj do tego jakieś ciasto, kawę i herbatę ok. 25 zł, to masz 70 zł za osobę , przy załozeniu że gosć wypije np. colę, jedną kawę i jedną herbatę. Porażka.... Siostra ostatnio robiła chrzciny synka w lokalu i wyszło ją to 120 zł od osoby - ale w menu były 4 dania gorące i stoły zastawione przystawkami, napojami, ciastami, owocami BEZ OGRANICZEŃ. I teren zamnkięty , dzieciaki mogły latać do woli.

Gość 444444556
masz coś z głową , połowa z nas robi uroczystośc w domu , nie po to zeby pokazać się jak ty to planujesz ale po to zeby czuc się swobodnie i miło .

Gość jeste zazzzzzaaa
tylko nie w galerii handlowej ale w sphinxie w osobnym

Gość Kolomyja
zesrałem się, ale dalej czekam na picce a wy co?

Gość efbiaj
a nie lepiej w macdonaldzie :p

Gość mądrzejszaOdCiebie72892
komunia w sfinxie to siara. na pewno goście obgadają i w sumie to im się nie dziwie. może zróbcie w mcdonalds? buhehe, ale ludzie mają nasrane

Gość mądrzejszaOdCiebie72892
a ja chcecie zapewnić dziecku niezapomniane przeżycie to zabierzcie je na wakacje w ciepłe kraje, a nie robcie komunie w sfinxie, ja p***** jacy ludzie są nienormalni

Gość alamasa
w spinxie to kuchnia egipska, a komunia polska - to nie pasuje, chyba, że gośćmi będą sami młodzi ludzie, którzy gustują w takiej kuchni. Poza tym restauracja w galerii nie stwarza rodzinnego klimatu

Gość kokardkamala
Za rok nie ma komuniii!!!!!!!! prowo...

Gość komunijna propozycja
aby komunia Waszego dziecka była na prawdę niezapomniana to proponuję urządzić ją w restauracji japońskiej :-)

Gość gtsfasfa
i co Autorko na jaki lokal się w końcu zdecydowałaś? :-)

Gość gość
Jeśli szukasz idealnego miejsca na komunię, to zapraszamy na www.ChrzcinyiKomunie.pl ! Tam w szybki i łatwy sposób znajdziesz sprawdzony lokal :)