Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudny weekend

KOKO KOKO ...

Polecane posty

Gość Nudny weekend

Ludzie czy My Polacy musimy sobie zawsze i wszędzie wstydu narobić?????...Hymn po ** już nie powiem po czym... Jakbym wiedziała o tym głosowaniu to bym zaglosowała na nie..Niech jeszcze kury na boisko wpuszcza;/;/ chyba juz nie mieli z czym euro spoko zrymowac;/...co za fajfus to komponował..Piszcie kto ma jakie zdanie PS owszem nie musi kazedmu sie podobac wszystko lub nie podobac ale ludzie bez przesady piłkarskie wydarzenie a tu poczatek hymnu "koko koko ;/" ja jebe...

Jestem pewien, że zagraniczni turyści będą na stadionach ze słownikiem siedzieć i tłumaczyć sobie tekst

Gość frgrfrgrgrgr
jestem załamana tą piosenką i chyba będę za niąprzepraszać moich znajomych z zagranicy. co poniektórzy ją słyszeli i się nabijają z niej. ta piosenka budzi frustrację u mnie, mojej matki, mojej babci, brata, wujka, wszystkich przyjaciółek, wszystkich przyjaciół, wszystkich znajomych i modlimy się tylko by te baby nie wyszły w tym żenującym stroju a la pomieszanie zakonnicy z muzułmanką w czadorze. :((((( jak to słyszę to mi ciśnienie skacze z nerwów, że taki wstyd. zastanawiamy się kto to piosenkę tak naprawdę wybrał bo ja nie znam nikogo i moi znajomi również, komu się ta piosenka podobała. też mi sięona z kurami kojarzy. moim znajomym obcokrajowcom również. gadałam o tym ze znajomymi i stwierdziliśmy, że już lepsza byłaby piosenka piejo kury piejo nie majo koguta. gdyby te babki chociaż normalniej wyglądały...

Gość kookkookkokokokokooooooooo
a ja uważam że jest fajna :D ! :D

Gość Nudny weekend
Rosalinda Paczeko wow widac ze dumna patriotka sie znalazla brawa dla Ciebie..