Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna -______-

Mój facet nie chce się ze mną kochać!

Polecane posty

Gość smutna -______-

Mam 20 lat, jestem dziewicą, od 7 miesięcy jestem z chłopakiem (ma 29 lat). Problemem jest to, ze on nie chce się ze mną kochać. Jakieś 2 miesiące temu powiedziałam mu, że jestem gotowa, próbowaliśmy, ale się nie udało( niesamowity ból). Jakoś unikaliśmy tego tematu, później o tym rozmawialiśmy sporo, ale minęły już 2 miesiące i on kompletnie nie nalega na seks!! Nie mieszkamy razem, ale często u niego sypiam. Nie robimy nic! Strasznie się przez to czuję. Moja samoocena spadła poniżej 0, czuję się bezwartościowa, bo czy ze mną jest coś nie tak, że on nie chce tego robić, może Go odpycham swoim nieuctwem w tej dziedzinie? Może boi się robić to z niedoświadczoną dziewczyną, bo myśli, ze będzie drętwo? Masakra, już nie wiem co mam myśleć, a z nim nie chcę poruszać tego tematu, bo się boję.... Co Wy myślicie? :(

Ja jestem z moim facetem juz 4 lata zaczelismy ze soba sypiac po roku, tez sie balam bolalo za pierwszym razem dlatego moj narzeczony nie nalegal, rada dla ciebie porozmawiaj z nim szczerze bedzie dobrze

Gość smutna -______-
Wspomniałam w 1. poście, że po nieudanych próbach, naprawdę, rozmawialiśmy o tym dużo, powiedział, ze nie chce mnie krzywdzić.. ;| Naprawdę? o to może chodzić, bo szczerze w to wątpię.. Może po prostu Go nie podniecam i nie ma ochoty ZE MNĄ na seks, eh.

To jest trudne moj facet tez sie bal ze mnie krzywdzi ale probowalismy ostroznie na poczatku a teraz planujemy dziecko:-)