Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka lineczka neczka

jak żyć ?

Polecane posty

Zerwałam wczoraj z chłopakiem z którym byłam 3,5roku. To był toksyczny związek- ja niestety cały czas do niego wracałam ( nie wiem dlaczego- pewnie dlatego że jestem w nim ślepo zakochana ) pomimo przkleństw, wyzwisk zawsze przepraszał a ja zawsze wracałam do niego ;-( nie chciałam tego- ale to jakieś uzależnienie od jego osoby. Miałam wcześniej chłopaków, gdy zdażyło się iż nie okazywali mi szacunku to odchodziłam zapominałam o nich, nie było żadnego z tym problemu. Teraz jest inaczej, teraz mam duuuży problem... Powiedział ,że nie chce abym była jego żona i jestem dla niego nieodpowiednią kobietą i wiele innych złych rzeczy i powiedział że tym razem nie przeprosi. On się nie odzywa. Pomimo tego co mi powiedział ja czuję się winna, jest mi smutno ,płaczę.... nie wiem co mam zrobić.....staram się o nim nie myśleć- NIE POTRAFIĘ Jak to przetrzymać ? Jak to przetrwać ? Co zrobić ?

Gość feca
o matko ! ile masz lat ? 12 ?

Gość blablablba
Zajmij się czymś, zacznij czytać książki, idź do pracy, rób coś, wyjdz do ludzi tylko nie siedź w domu bo to na dobre Ci nie wyjdzie...

nie ponad 20 ,ale co to ma do rzeczy..... co zrobić aby o nim nie myśleć ? nie pisać do niego ? nie czekać na jego telefon ?

Gość feca
nie ! jesteś młoda. idz poszalej

Między wami w ogóle była jakaś miłość czy po prostu byłaś z nim bo Ci się podobał?

Gość feca
3,5 to chyba logiczne, że coś czuła do niego

Może tak, może nie. Albo czuła, potem nie czuła, później znowu czuła i tak w kółko.

między nami była miłość. Robiliśmy wspólne plany , naobiecywał mi różnych rzeczy o tym, że weżmiemy ślub a wcześniej się zaręczymy w tym roku... liczyliśmy nawet ile ślub będzie nasz kosztował... ja dalej go kocham on widocznie już mnie nie....bo nie powiedziałby tego co powiedział ;-( tylko nie wiem po co mi dawał tą nadzieje i te plany... teraz się nie odzywa nie dzwoni nie przyjeżdza...

Gość Ja Marlenkę bardzo
Myłoszcz,Myłoszcz,nic poza Myłoszczą, taka Myłoszcz,że po prostu szok.

Gość Parapsycholog
Podaj maila to podam Ci skuteczny parapsychologiczny sposob na natychmiasowe odkochanie. Sposob ten byl wielokrotnie z sukcesem zastosowany.

Gość lala malowana 2501
wspolczuje ci ja mam nawet gorzej. Miesiąc z nim nie jestem - on zerwał. Bo jestem nieodpowiednia, nie dogadujemy się, wiecznie kłótnie itd. To prawda. Ale ciągle się spotykamy dzwonimy do siebie itd...całujemy i przytulamy ale ON NIE CHCE ZE MNĄ BYĆ. Mówi ze nie wróci, mimo wszystko jednak się ze mną spotyka ;/ dla mnie to jakbysmy nadal byli dlatego nie odczuwam tego rozstania wcale. On oczywiscie moze robić wszystko jezdzic np na dysk gdzie chce i z kim chce itd i to dopiero jest gowno taka sytuacja bo go kocham i toleruje to

lala malowana 2501 - wiem coś o tym bo ja "zakochana" chcąc będąc z nim wydłużałam swoje granice i zmieniałam swoje zasady dla niego, stałam się bardziej tolerancyjna dla rzeczy dla których tolerancji nie powinny mieć ( samotne wyjścia do klubów, obiadki z koleżankami swoich kolegów ;-/ wiem że to jest złem próbowałam mu to wytłumaczyć -nie dało się. Dlatego powiedziałąm ,żę to koniec, zresztą gdyby mu zależało dzwoniłby do mnie , pisał... koleżanki mają swoich facetów i niestety nie mają dla mnie czasu..

Gość Ja Marlenkę bardzo
Prawdziwa Myłoszcz,taka,że szok to tylko nieszczęśliwa pełna czerpienia.Czerpieć w imię Myłoszczi.

Gość Parapsycholog
Autorko, jeszcze raz wznawiam swoją ofertę Ci skutecznie pomóc. Już więcej nie będę Ci powtarzał. Skoro nie chcesz, to wybrałaś sobie karmę cierpiącą i będziesz miała nie wesołe życie.