Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda823

Zepsuł wszystko

Polecane posty

Gość magda823

Wczoraj kiedy robiłam masaż swojemu chłopakowi w pewnym momencie poczułam okropny smród i zapytałam się go co tak śmierdzi, a on że niechcący puścił bąka, zepsuł całą atmosferę i nici z romantycznego wieczoru, wiem że to głupie ale nie miałam już ochoty na igraszki ten cały nastrój przez ten smród został zniszczony hehe, ciekawa jestem czy wy też miałyście podobne "przygody" ze swoimi facetami że w tak romantycznych, intymnych momentach oni zniszczyli wszystko swoim smrodkiem hehe .

Gość ogórkowy sezon
faceci to świnie, dosłownie, gdyby nie kobiety śmierdzieliby z daleka i nosili obsrane bokserki

Gość laola20
kobiety istnieją, a ja i tak ciągle mam obesrane majtki :classic_cool:

Gość Niebieski6431
Kolejna lady ktora nie puszcza bakow a w toalecie wydala z siebie lake kwiatowa zamiast g...

Gość magda823
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość w jakim środowisku się
obracacie, bo Wasza opinia na temat facetów jest zastanawiająca

Gość dugerta
właśnie w tym rzecz, kobiecie to się nie zdarzy, bo kontroluje bąki, bekanie itd, jeśli już to naprawdę b. rzadko, faceci są jak świnie, beknie, pierdnie, podłubie w nosie a na koniec podrapie się po jajach, są obrzydliwi

Gość Delienaa
przecież kobiety nie pierdzą i nie robią kupy :classic_cool:

Gość A TO!!!!!
ŚWINIA:)

Gość magda823
Przecież nie napisałam tego z pretensją że to zrobił, bo każdemu się może zdarzyć po prostu chodzi mi o to że w takiej intymnej sytuacji to się stało.