Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania4321

Co myślicie o operacji powiekszenia piersi?

Polecane posty

Gość ania4321

Mam pytanie, czy sztuczne piersi wydaja sie Wam obrzydliwe lub odpychajace? Jestem przed operacja, troche jestem do niej zmuszona, poniewaz z przodu nie mam nic, zupelnie jak facet ;/ Ale z drugiej strony martwie sie, ze ludzie do tego typu operacji sa uprzedzeni, czesto spotykam sie z komentarzami, ze sztucznych piersi by sie nie dotknal, albo ze wolalaby byc calkiem plaska niz z silikonem. Strasznie bym chciala moc wyjsc na plaze albo zalozyc bluzke z dekoltem :( Co Wy o tym sadzicie?

Gość ania4321
Naprawde nikogo tu nie ma?

jeśli uważasz że tylko piersi przyciągają facetów to ci współczuje.

Gość ania4321
Nie robie tego dla facetow ale tylko i wylacznie dla siebie i wlasnego samopoczucia ;/ Zreszta nigdzie nie napisalam ze o to chodzi, wiec to raczej ty musisz tak myslec.

Gość marietta lotta von łiłę
ile placisz? ja też kiedyś planuje

Gość rgwrewgwr
zrob sobie ale takie naturalne bardzo :)

Gość pytajnikowaaaa
trzeba byc chora psychicznie by sie na toz decydowac:)

Gość ania4321
Na pewno nie bede robic nie wiadomo jak duzych, o prostu chce zeby tam cokolwiek bylo ;d i chce w koncu moc kupic stanik xD

Gość ania4321
Place 14 000, wiem ze to duzo, ale jest dozywotnia gwarancja wiec to wydatek na cale zycie ;)

Gość ania4321
Tego tez juz probowalam (jak chyba wszystkiego innego), ale nie nie moge utyc nawet kilograma a objadam sie jak tylko moge ;P

Gość Łocholercia
Ile masz lat? ;]

moim zdaniem szkoda pieniędzy bólu i ciągłych myśli czy implanty się nie rozpadną. Faceci nie są tego warci, a dla samej siebie można zrobić wiele innych pożyteczniejszych rzeczy

Gość ania4321
Mam 20, wiec juz stracilam nadzieje ze urosna same :/

Gość ania4321
Zajscie w ciaze odpada, nigdy bym sie nie rozebrala przed facetem. Zreszta musze sie chlopakowi przyznac, jego reakcji tez sie obawiam :(

Gość Łocholercia
Przytycie to najlepszy sposób (i da się na serio ;] )

Gość ania4321
No pewnie, juz mam brzuch wiekszy od piersi, a nie jest wcale duzy :/ Jak bym jeszcze przytyla to wole nie myslec jakby to wygladalo.

nigdy? czyli de facto sądzisz że tylko piersi są atutem kobiecości? mylisz się ;]

Gość Łocholercia
Levi ma rację. Masz jeszcze pupę, nogi, brzuch, uda i tak dalej :)

Gość tomaszekwoj.
1. Po ciąży rosną piersi prawie każdej kobiecie. 2. To nie jest inwestycja na całe życie bo implanty trzeba wymienić za parę lat (bodajże 10lat) 3. Co zrobisz jeśli będziesz wśród tych kobiet które zareagują uczuleniem, zapaleniem zakażeniem czy czymś podobnym na implanty?To ingerencja w ciało. 4. ja osobiście wolę płaskie niż sztuczne i cycate.

Gość ania4321
Coz nie znam faceta ktorego pociagaja deski :/ Nawet przed moim wlasnym chlopakiem bym sie nie rozebrala. I zawsze kiedy sie z nim spotykam mam push up.. Ale i tak glownie robie to zeby w koncu moc sobie kupic kostium kapielowy... Do tej pory jeszcze nie znalazlam takiego ktory by na mnie pasowal :(

Gość dopiero wstalem z lozka
autorko nei przejmuj sie co mowia lub mysla inni ludzie. Rob tak zeby tobie bylo dobrze. Jesli chcesz powiekszyc biust bo jestes deska i zwiekszym biustem bedziesz sie czula lepiej, pewniej siebie i bedziesz szcesliwa to zrob sobie te operacjie. i nie sluchaj facetow bo 99% gosci nigdy na zywo nei widzialo silikonow ani ich nie dotykalo wiec gowno wiedza. A jaki rozmiar chcesz zrobic. Byle nei za duzy.

Gość Łocholercia
Zresztą od tycia troszkę rosną :) Bo cycki to w bardzo dużej większości tłuszcz przecie

Gość ania4321
Ok, rozumiem ze ktos moze wolec male piersi, ale ja ich nie mam w ogole :/ Poza tym pytalam chirurga, nie trzeba ich wymieniac nawet po 20 latach, chyba ze opadna a ktos znow bedzie chcial jedrne, tym sie bede martwic pozniej.

Gość ania4321
Dzieki wkladkom jakie wybralam bede miec rozmiar B, niby naturalnie powinny wygladac, ale jednak sztuczne to sztuczne :/

Gość Sosnowa deska
Mam tak samo. Stanik A70 jest na mnie za duży, kostium kąpielowy znalazłam z toną gąbki, ale i tak wyróżniam się wśród tych wszystkich prawdziwych. Mi też już nie urosną, za parę lat zacznę myśleć, co z tym zrobić.

a odwróćmy sytuacje. chciał byś faceta który by sobie coś wstrzykiwał w mięśnie aby sylwetka wyglądała na bardziej wyrzeźbioną?