Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani_Cenzor

Dlaczego Mężczyźni boją się 7 nogich pająków

Polecane posty

Gość Pani_Cenzor

No dlaczego?!!?

Gość w jakim środowisku się
najmadrzejszy na swiecie głupio przyznać, ale mam to samo

a najgorsze że nawet jak ktoś o tym mówi to ja zaczynam czuć jak coś po mnie łazi:D

Gość intrygujący inrygant
Szczury są zajefajne a jeszcze słodsiejsze są piżmaki:) Nie rozumiem jak można bać się szczurów tym bardziej, że tak jesteśmy do nich podobni:(

mi kumpel opowiadal, ze jego siostra miala taka sytuacje, ze jej szczur wskoczyl do wanny podczas kapieli, tam przez taka kratke wentylacyjna jak czasem sa w lazienkach, a ona byla akurat nad wanna. To jest dopiero hardcore.

Gość intrygujący inrygant
kobita mojego kumpla hoduje szczury. Zrobiła im takie getto na całą ścianę z hamakami do leżenia i mnóstwem urozmaiceń. Ma ich tam chyba ze 30 w tej klatce... Co do rzucania się z piskiem to wole to niż obudzić się i zobaczyć na ścianie 20 cm ode mnie jakiegoś pajęczaka obrzydłego grzejąceg osię w cieple mojego oddechu. Takiemu chujowi w oczy nawet nie idzie spojrzeć bo ma ich chyba ze 6...blllleleeeeee

" mi kumpel opowiadal, ze jego siostra miala taka sytuacje, ze jej szczur wskoczyl do wanny podczas kapieli, tam przez taka kratke wentylacyjna jak czasem sa w lazienkach, a ona byla akurat nad wanna. To jest dopiero hardcore." od dziś koniec kąpieli :D

Gość Pani_cenzor
hahaha...no właśnie. 7 nogi pająk to nieomylny znak że gdzieś w pobliżu czai się jakaś sadystyczna kobieta (zapewne feministka), która nienawidzi wszystkiego co ma chociażby jednego członka więcej od niej:D:D:D:P I dlatego strach jak najbardziej uzasadniony:):P

chyba czas zmienić temat bo zaczynam czuć na sobie czyjeś spojrzenie 🖐️

Gość Pani_cenzor
...przed szczurami nie ma ucieczki... A nawet jak wam się uda ta sztuka to dopadną was inne skolopendry, wije, robale itd

Gość tom jam
co do pajączków i feministek. Małe pająki są samczykami, są małe by podejść do samiczki i ją tak przelecieć by albo nie zauważyła albo się nie zorientowała kto to zrobił, w przeciwnym razie samczyk może zostać przez nią wchłonięty. Duże pajączki natomiast to wszystkie samiczki, one muszą bronić siebie i poczęte potomstwo przez co są silniejsze itp. Feministki bijąc takie pająki zabijają swoje współtowarzyszki i ich bobaski :(