Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trolllllejbus

deszczyk i nieboszczyk

Polecane posty

Gość trolllllejbus
a jeszcze śledzić. Skąd to? Od śledzi?

Gość trolllllejbus
dlaczego nie karpić?

Gość dzień świętego Wała
lepiej powiedz skąd są wyrazy takie jak łiła i melipa :D wyjście słabe - tak sie domyśliłam jak napisałeś że dzieci tam były :D to wiadomo, że pewnie orgii żadnej :( nawet zastanawiałam sie czy przypadkiem to nie było w orlando :D p.s powiedziałam Mamie, że chcę by poszła ze mną nad wisłe to jej pokazę węża :classic_cool: jak to brzmi,,. ale stwierdziła że to przykry widok i nie chce :(

Gość trolllllejbus
no tak, co byś pomyślała, gdyby ktoś do Ciebie podszedł i zaproponował wyjście na WAŁ w celu pooglądania węża? Nie dziw się mamełe! Nie wiem, skąd się wzięły łiła i melipa, ale łiła jest tak durna, ze aż cudowna :) Wyjście słabe, dzieci znajomych latające w kółko, drące paszcze, oni zmęczeni, mamy kwaczące nad dziećmi. Koszmar jakiś, więc się szybko ewakuowałem. Choć czasem bywa lepiej.

Gość trolllllejbus
Spadam madam! W rączkę całuję. cmok, cmok

Gość dzień świętego Wała
jakbym była zapewniona o martfości węża to z chęcią bym poszła, no chyba,że ktoś byłby podejrzany jakis... łiła durna? mi od razu wpadła w oko, ucho...we wszystko :D dobrze,że moi znajomi nie mają dzieci :classic_cool: dobrze,że nie mam znajomych :D

Gość dzień świętego Wała
haha ale wymysliłam żegnam czule Pana całując przy tym w buzdygana :O :D :classic_cool: 🖐️ :D