Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agalat22

Czy warto się wiązać z dziadem i gołodupcem?

Polecane posty

Gość Agalat22

Jestem atrakcyjną dziewczyną i byłam już w paru związkach. Od miesiąca jestem wolna i zastanawiam się nad moim przyszłym parnerem. Dotychczas wiązałam się z samymi gołodupcami i dziadami. Mieszkali w bloku z rodzicami albo wynajmowali pokój. Straszna udręka! Wszystko kupowali na allegro, ogólie rzecz biorąc samą tandetę. W restauracji często zdarzało się, że w ogóle nie dawali napiwków, a co gorsza często musiałam płacić za siebie. O kinie nie było mowy, bo te gołodupce ściągały filmy z internetu. Często najadałam się przez nich wstydu wśród moich znajomych, bo jak ich do nas zapraszali to naciągali ich na zakupy np. brali mojego znajomego do sklepu i kupowali w większości za jego kasę więcej alkoholu niż słoń by wypił tak, aby potem dla nas w lodówce zostało. Często też robili zakupy i w ogóle się nie rozliczali. Uważam, że to jest żenujące. Przez tych dziadów straciłam wielu wartościowych znajomych. Jak można w ogóle się tak zachowywać! Dlatego teraz szukam bogatego faceta z klasą. Dobrze wykształconego, najlepiej prowadzącego własną firmę lub na wysokim stanowisku. Powinien jeździć drogim samochodem, z salonu, a nie jakimś używanym. Domeną dziadów jest kupowanie używanych samochodów. Poza tym, jak bogaty facet jeździ byle gównem to oznacza jedno, że jest cholernym sknerą i dziadem. Więc dziewczyny dobrze wam radzę. Nie zwracajcie uwagi na cwaniaczących dzaidów i gołodupców, bo nie mają nic do zaoferowania poza bajkami, które wymyślają na poczekaniu. A jak wszystkie dobrze wiemy bajki są dla małych dzieci, a nie dla dojrzałych kobiet.

Gość Moniczkaaaah
Ogólnie teraz jest moda na bycie cwaniakiem i oszustem. Niektóre laski nawet na to lecą. Ale ja podobnie jak ty uważam, że jest to żałosne. Jeżeli taki facet kantuje znajomych to na 99% będzie kantował również ciebie - np. będzie bzykał na boku, a tobie wciskał bajki.

Co do autek to moja droga nie do końca się zgodzę ,pracuję wiele lat za granicą i stać mnie na auto z salonu a zawsze kupuję jakieś 3 letnie auto ze znaną mi historią.To co zostanie (zapewniam że sporo) to wydaję na przyjemności swoje i mojej niuni.Auto dla mnie ma jeżdzić na swoich 4 kołach a nie jak u kumpla na lawecie (wyobraź sobie że ma całkiem nowe) Dla mnie to tylko koła i trochę blachy . Bez urazy ale ze swoimi wymaganiami i warunkami(jestem atrakcyjna) to nadajesz się na utrzymankę, bez urazy mnie to nie rusza nie znamy się.

Gość Kabaret_Starszych_Panów
nie przy twoim podejściu warto znaleźć sobie bogatego sponsora ewentualnie bogatego jelenia któremu drogo sprzedasz swe wdzięki umiejetnie go obrączkując

Gość yghjhjnj,;n,;n;n;n,
a moim zdaniem autorka ma racje,