Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie samotnej kobietki

Czy kupilibyście mieszkanie w takiej odległości od Warszawy?

Polecane posty

Pociągiem około godziny w jedną stronę, mieszkanie blisko stacji. Cała podróż do pracy zajęłabym w sumie 1,5h( do 2 godzin) Mieszkanie 50m2, niski czynsz, cena 130tys. Blisko centrum miasta kilkutysięcznego. 2 pokoje, widne. 1 piętro. To jedyna szansa na własne M w sumie. W podobnej cenie w lepiej prosperującym mieście znalazłabym ,ale mniejsze i bez kolei. Co myślicie? Trochę długi ten dojazd, ale co poradzić? Chociaż bez korków. Wiadomo ile w Warszawie takie mieszkanie kosztuje:( 3x tyle, pod Wawą 2x tyle. Koszt dojazdu 300zł.

Gość alexaaaa11
Ja bym spróbowała zamieszkac. Jak na takie cie stac to kupuj i dojeżadzaj. Zalezy jeszcze w jakich godzinach pracujesz ? Czy nie bedziesz zbyt pózno sama wracała pociagiem ?

Gość rozczarowana troche
130 tys to spoko. no i dojazdy w miare.

Gość wrinil
Za długi dojazd .Ołowek w reke i przelicz koszt dojazdu ,czas tez policz,potem dzieci musza tez dojechac .lepiej blisko ,bo ..taniej

Na razie nie planuję dzieci na razie przynajmniej. To tylko godzina i aż godzina.. Cena mieszkania przyzwoita, ładne, niestety płyta;/ Całe życie tam mieszkała raczej nie będę.

Gość estella6699
dla mnie troche za daleko

Gość Ra82
My tak kupiliśmy mieszkanie. Do dojazdów idzie sie przyzwyczaić a swoje mieszkanie to coś. Droga do pracy razem z przejechaniem w wawie zajmuje nam 1,5 h. Decydujcie się. Warto

Gość fjfj
Mieszkałam pod Warszawą. Dojazd pociągiem trwał godzinę a potem w zależności od korków od pół godziny do godziny dojazdy po mieście. Miałam dość a wydawałoby się, że to tylko 30 km od Warszawy. Rano się wychodziło i wracało wieczorem, szlag trafiał jak pociąg przed nosem odjechał. Zwykły wieczorny wypad ze znajomymi stał się problemem. Nigdy więcej.

Gość pytanie samotnej dziewczymy
zdaję sobie sprawe, ze to troche daleko, ale wszystko zalezy od sytuacji, sadze ze dam jakos rade.. chociaz waham sie co do miasta,