Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaabbbeee

escapelle

Polecane posty

13 dni temu zażyłam escapelle 3h po stosunku. podczas stosunku pękła prezerwatywa jednak nie doszło do wytrysku w pochwie. Na drugi dzień doszło do kolejnego takiego samego przypadku. Pękła gumka ale nie doszło do wytrysku. Wiem doskonale, że tabletka podczas drugiego stosunku nie działała. ok. 5 dni później podczas palcówki doszło do krwawienia z pochwy. Razem z chłopakiem cieszyliśmy się, ze to okres jednak to byla przed wczesna radośc, gdyż to nie była miesiączka. Teraz mija 31 dzień miesiączkowy, a ja nie dostałam okresu. Miałam objawy przed miesiączkowe, ale jednak nie dostałam. Teraz boję się, że mogło dojśc do zapłodnienia. Czy to możliwe, czy to tylko objawy zażycia leku?

tak. wiem, że okres może się opóźniac. ale miałam objawy przed miesiączkowe a teraz nagle zanikły

Czy wiesz co wchodzi w skład tej tabletki? Czy wiesz czym są spowodowane Twoje objawy, które pojawiają się przed miesiączką?

Gość mniejjszaztym
nie przejmuj się, po tym dostaje się zupełnie niekontrolowane plamienie, okres niektóre dostają w ciagu 2 tyg, niektore ponad po miesiacu. To końska dawka hormonów i na pewno zadziałało

"Czy wiesz co wchodzi w skład tej tabletki?" Hormony. "Czy wiesz czym są spowodowane Twoje objawy, które pojawiają się przed miesiączką?" Hormony.

Nie mam się czym martwić lub nie mam się czego obawiać. Nie masz.

Gość mniejjszaztym
będzie dobrze! :D

mam taką nadzieje. a jest możliwośc że teraz bede miala jakies wieksze problemy z miesiaczka ? czytałam, że dziewczyna nie dostawała okresu przez 2 miesiące i miała miec wywoływany