Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaTrawka

Fotelik samochodowy dla niepełnosprawnego

Polecane posty

Witam, mam pytanie: czy ktoś z Was miał styczność z fotelikami dla dzieci niepełnosprawnych? Chodzi mi o foteliki gda 13-letniego dziecka, które nie siedzi samodzielnie. Foteliki, które znalazłam mają za niskie zagłówki, a dziecko jest wysokie jak na swój wiek. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

szczerze nie spotkałem się z czymś takim ale są samochody które mają specjalne "bloki" dla wózków inwalidzkich

Gość napisz ten post kochana na for
um ipon albo ofon.to sa fora dla osob niepelnosprawnych tak uzyskasz porade znacznie lepsza niz tu.bo tutaj pelno idiotow...btw.sama jestem osoba niepelnosprawna,ale juz dorosla.

Niestety kwestia wymiany samochodu nie wchodzi w najbliższym czasie w grę. Ale dziękuję za pomoc :)

Gość gość
a co ze starszymi nie pełno sprawnymi?? Mam ogromny kłopot pod tym względem... Ktoś, coś?? :(

Gość gość
Można przebudować trochę auto. Ja tak zrobiłam dzięki tej firmie www.zabudowabusa-hitbus.pl znajdzie się wtedy odpowiednio dużo miejsca na wózek i niezbędny sprzęt, który potrzeba wziąć ze sobą, nic prostszego. Wyposażą w najazdy lub windy do załadunku wózka wraz z osobą niepełnosprawną, a także w szyny podłogowe wraz z zestawem pasów mocujących wózek i osobę niepełnosprawną. Polecam