Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna oszukana

Zdradzał... I jeszcze miał do mnie pretensje

Polecane posty

Gość kolejna oszukana

poznaliśmy się przez neta i mogliśmy się widywać tylko w weekendy. w końcu zauważyłam delikatną zmianę w zachowaniu - nie pisał już tak często, nawet po powrocie od niego nie pytał się jak zwykle czy bezpiecznie dojechałam itp. Musiałam więc sprawdzic mu telefon. A tam mocno sugestywne smsy z jakaś kobietą... Gdy mu to wygarnęłam nic nie mówił, z początku nie wiedział (udawał) że nie wie o co mi chodzi, nie próbował nawet się wytłumaczyć. Dopiero potem, gdy musieliśmy wracać powiedział że to przyjaciółka i że ją obrażam stwierdzeniem typu 'kurwa' - wydaje mi się, że zbyt mocno ją bronił jak na 'tylko' przyjaciółkę. Z smsów wynikało, że spędził noc u niej (pisał o kolacji w mieszkaniu) i że "chętnie by ją...", że o czułych słowkach nie wspomnę... A potem stwierdził tylko żebym "tłumaczyła to sobie jak chcę' i 'wypierdalała z jego życia'. Bezczelne jak na faceta, który zdradzał.... Nawet nie wiecie jak mi przykro że tak się podłożyłam... :(

Gość Nawet nie wiem co powiedzieććć
Uciekaj gdzie pieprz rośnie!

Gość kolejna oszukana
to oczywiste, ze uciekłam, bezczelny że myślał że ja może jeszcze chcę go znać :o ale skąd się tacy ludzie biorą?? i po co to robią?? na początku był taki ułożony...

Gość koko roko euro spoko
Ile byliście razem?

Ile byliście razem?

Gość Myszka Miki w pantalonach
rodzą się jak inni a co do pobudek - są raczej niskich lotów :D

Faceci to pie.rdolone świnie.Egoiści myślący nie tą głową co potrzeba!

Gość kolejna oszukana
zmarnowałam jakiś miesiąc na tego kurwiarza. i co dalej? wiem tylko tyle, że już nikomu nie zaufam, nie po tym co przeszłam teraz i wcześniej. miałam dwóch facetów, obydwaj zdradzali - wtf?? to ze mną coś nie tak?? chyba to, że jestem taka naiwna :(

Kochana! Ja się męczyłam dziewięć miesięcy...a teraz płaczę w poduszkę...

Gość rozwiązły ksiadz proboszcz
nic nie zmarnowałaś czas poswięcony na nauke nie jest czasem zmarnowanym :D

Nie jesteś naiwna! I jestem pewna, że ułożysz sobie życie z jakimś normalnym, prawdziwym i wartym Ciebie facetem. A to, że trafiłaś na dupka to już inna sprawa, czysty przypadek !

Gość kolejna oszukana
oczywiście do jego kochanicy napisałam, że jej Robercik ma, a właściwie miał dziewczynę bo możliwe że nie wie... jak mu zagroziłam, że napiszę do tej Lidki, to dopiero wtedy powiedział że to przyjaciółka! skurwiel! i do tego nieprzekonywujący. jak mnie ktoś o coś podejrzewa, robię wszystko by się oczyścić - on tak się zaplątał w kłamstwa, że nie miał nawet jak się bronić no właśnie zmarnowałam sporo czasu bo mam sporo nauki na studiach... ech :( widzę że nie ma porządnych facetów, wszyscy to skurwysyni nawet gdy na początku wydaje się inaczej

3/4 to huje, reszta do wglądu! ale to tak nnie na 100% !

Gość trybun na kafełe
Śmieszy mnie niedorosła gadana pt. nigdy juz nie zaufam itp. pierdy. Facet dupek nie oznacza kasacji całego rodzaju a nigdy i zawsze to głupie i nieodpowiednie słowa

Wybacz, mówimy to w złości...Naasze serca są w rozterce... :-o Przynajmniej moje.

Gość kolejna oszukana
trybun na kafełe z tego co przeszłam ja i większość moich koleżanek płynie jeden smutny wniosek - nie ufać i mam nadzieję że już nigdy nie złapię się na podłe chwyty jakiegoś samca

Gość Laluniazwrocka
Zdradzal... I bedzie zdradzal. Nie zalezalo mu na tobie. Jestes teraz zla, ale ci przejdzie. Nie chcesz juz nigdy z nikim sie nie spotykac ze wzgledu na jakiegos prostego kurwiarza? Tego kwiatu to pol swiatu.

Gość Laluniazwrocka
Takich kurwiarzy na peczki :/ , wiec sie laskom przytrafia.

Gość saijdlksad
ja ci powiem ze facet przylapany na zdradzie faktycznie czesto reaguje agresja poniewaz 1 atak jest najlepsza obrona 2 nie wie jak inaczej zareagowac, przepraszac? to przyznanie sie do bledu, tlumaczyc? nie moze bo wie ze ma na sumieniu czesto tutaj laski pisza ze podejrzewaja o zdrade a jak pytaja o to meza/chlopaka to mily dotad partner wyskakuje 'z morda' wyzywa, wmawia ze sa chore i nienormalne zey go podejrzewac. jak dla mnie takie nerwowe reagowanie to juz 50% pewnosci ze gosc cos ma na sumieniu

Gość saijdlksad
ja ci powiem ze facet przylapany na zdradzie faktycznie czesto reaguje agresja poniewaz 1 atak jest najlepsza obrona 2 nie wie jak inaczej zareagowac, przepraszac? to przyznanie sie do bledu, tlumaczyc? nie moze bo wie ze ma na sumieniu czesto tutaj laski pisza ze podejrzewaja o zdrade a jak pytaja o to meza/chlopaka to mily dotad partner wyskakuje 'z morda' wyzywa, wmawia ze sa chore i nienormalne zey go podejrzewac. jak dla mnie takie nerwowe reagowanie to juz 50% pewnosci ze gosc cos ma na sumieniu

Gość kolejna oszukana
ale po co to robił w ogóle?? nawet zaczął mnie przedstawiać swoim znajomym - pewnie ja byłam tą oficjalną, bardziej reprezentacyjną... coś jest na rzeczy z ta agresją - poprzedni też mnie wyzywał i robił się chamski gdy miałam choć cień wątpliwości i za bardzo się wypytywałam o jakieś szczegoły - teraz już wiem, że nie potrafił ukryć strachu, że wszystko się wyda

Gość kolejna oszukana
doszło, doszło niestety :( z jednej strony miał więc co chciał i twierdził, że mu dobrze. ale z drugiej - totalny skurwysyn i ruchacz :(

A dlaczego poznałaś takiego "kogoś" przez internet? Normalnie nie mogłaś kogoś poznać?

Gość saijdlksad
mial dwie laski wiec mu bylo wygodnie jego znajomi mogli znac prawde, moja kolezanka miala podobna sytuacje, tez oficjalnie byla przedstawiana a tak naprawde cale grono jego znajomych wiedzialo ze ja zdradza po porstu faceci jak to faceci- lojalni wobec siebie, a laski nie chcialy wchodzic w konflikt z jej chlopakiem ani ze swoimi facetami i nikt slowka nie szepnal

Gość kolejna oszukana
no to nieźle skurwielskie towarzystwo... :( jednak nic nie usprawiedliwi mojej głupoty chciałam poznać kogoś przez neta bo w swoim środowisku nie mam za bardzo szans poznać np trochę starszego faceta. wiem, głupia jestem