Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa3d

najgorszy sex w moim zyciu. co robic??

Polecane posty

Gość kasiaaa3d
nie motylów nie bylo. myslalam tylko czy ndlugo bedzie sie tak pocił :/

trudno powiedziec bo faceci sa cholernie przewrazliwieni jezeli chodzi o sprawy dotyczace seksu...

to daj sobie spokoj... jak ktos wyzej powiedzial 70% sukcesu w zwiazku to udany seks.... chemia miedzy dwojgiem ludzi musi byc!

Gość kasiaaa3d
wychodzi na to żę on poprostu jest taki ciemny w tych sprawach.. i cierpi na potliwosc ;/

Gość kaskaaaaaaaaaaa
w moim przypadku jest podobnie chlopak 23 lata ladny a doswiadczenia nie ma sex trwa 3 sekundy zalezy mi na nim i dam szanse trzeba porozmawiac i probowac jak po jakims czasie to sie nie zmieni wtedy sie rozstac

Gość Phintesenssia
Cholerka, a ja Ci doradzę. Jak go poznałam, to trochę sadełka miał. NO ale się przyjaźniliśmy póki co. Zaczął chudnąć, nie tak że szaleńczo ćwiczył, ale jednak stres, mało jadł i poszło - niewybrażalnie szybko i tak jakby pół go ubyło. Ale wiadomo, kondycje i tak trzeba wyrobić. W końcu się zeszliśmy i na początku seks był, może nie tak jak ty to opisałaś.. Ale no.. sprzęt mu opadał, trochę się pocił, bla bla bla.. Ale tak jak ty piszesz, jest zajebistym człowiekiem i z nikim mi nie było tak dobrze jak z nim. Postanowiłam z nim pogadać szczerze i prosto z mostu: CO JEST. Czy ja go nie podniecam. Czy on tam jakieś urazy ma. Czy się stresuje. No i wyszło, że go laska zraniła i jakieś tam blokady ma. Szczerze rozmawialiśmy, bo obojgu nam na sobie zależy i zaczął ćwiczyć, lepiej się odżywiać, zżyliśmy się jeszcze bardziej emocjonalnie, już się nie stresuje jak za pierwszym razem, bo po prostu czujemy się bardzo swobodnie w każdej sferze - w końcu nawet intymnej. I powiem Ci, że jak Ci zależy, to wystarczy trochę wiary, jak jemu też będzie to coś zdziałacie, jak nie - to wiesz co robić. A teraz u mnie seks jest po prostu zajebisty;)