Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skończony_koleśś

Nie mam szans na dziewczynę a wiecie dlaczego ?

Polecane posty

Gość i chooy
co się dzieje z pudzinanem? Chyba nie ogarnęłam, jakiś fajt? :classic_cool:

Gość i chooy
będzie się napiertalać z bobem sappem :classic_cool: właśnie zapieratalą na ring :classic_cool:

Gość i chooy
zapiertalają* kafetełe mnie upiło :classic_cool:

Gość skończony_koleśś
zostałem olany :( aż mi włosy wypadły...

Gość i chooy
na jakim kanale? se pooglądam :classic_cool:

Gość skończony_koleśś
ŻARTOWAŁEM :classic_cool: wrosły z powrotem

Gość i chooy
haha, za to kocham kafetełe, czuję się przy was jak przy rodzinie :D:classic_cool:

Gość i chooy
ja też, a ten topik był bezcenny :classic_cool: i chyba powinnam się do czegoś przyznać...

Gość i chooy
ale pudzian dopiertolił :o:classic_cool: przyznawaj się, w rodzinie nie ma tajemnic :classic_cool:

Gość i chooy
napisałam, że jestem podszywem nr 2, myślałam, że jest nas więcej :classic_cool: chciałam optycznie powiększyć naszą rodzinkę :classic_cool: a tu się okazuje, że wszystkie podszywy to tylko my:D

Gość i chooy
koorwa, zawiodłam się 😭:classic_cool: a ten podszyw numer jeden, który wpisał się jako pierwszy to też ty? :classic_cool:

Gość i chooy
taak:) wydaje mi się, że po drodze były jeszcze jakieś pojedyńcze podszywy, ale ja byłam od początku do konca z wami :classic_cool:

Gość i chooy
piona siostro :classic_cool:🖐️ szkoda tylko że autor wykoorwił w kosmos, będę za nim tęsknić 😭:classic_cool:

Gość i chooy
taki sexi był, co nie? :classic_cool: 🖐️

Gość i chooy
nie da się ukryć, rozkręcił mnie i poczułam smyranie w gatkach 😭:classic_cool:

Ok, czas się przyznać :classic_cool: Kocham się podszywać, ale tak fajnie i rodzinnie jak dziś to jeszcze do tej pory nie było:D pozdrawiam 'i chooy' i oczywiście kochanego autora, pod którego też się podszywałam :classic_cool: 🖐️

sorry , ale nasuwa mi sie taki kawał ktroy zrobilismy łysemu kolodze .. Kupiliśmy mu koszulke z napisem ''nic mi w zyciu tak nie wyszło jak włosy '' haha Ps . A jakies odzywki , preparaty na łysienie itp ?

To ja też pojadę swoim czarnuchem, żeby nie być gorszą :classic_cool: Ja też Cię pozdrawiam, jak do tej pory wysunęłaś się na prowadzenie i jesteś najlepszym podszywem jakiego miałam :classic_cool: A co do autora to niech niczym się nie przejmuje, bo i tak jest zajebisty :D:classic_cool:

Jazda czarnuchem wieczorem jak zabawa z łysawym autorem :classic_cool: cuduŚka, mistrzowie trollingu :D:classic_cool:

na kafe zawsze jest czarny humor :P musze częsciej wpadac ... juz wkrótce mam wolość :D:D

I oranie plantacji bawełny :classic_cool: Spalę się w piekle, oby mieli tam kafetełe :classic_cool:

kafetełe pochodzi STAMTĄD :classic_cool: ciągle oglądam polsat sport, mimo że wcale nie znam tego gościa, który daje po mordzie temu drugiemu :D ale Polak, to kibicuję:P

Gorzej jak w ramach pokuty za grzechy dostanę szlaban na dotykanie komputera, bo będzie sprzętem pod napięciem, który porazi mnie motzą swojej niedostępności :classic_cool: Jedyne co mi wtedy pozostanie to odpalenie sputnika i pobieranie danych z kosmosu :classic_cool: Ja niestety straciłam dostęp do Polsatu Sport, więc kibicuję w ciemno 😭:classic_cool:

w piekle pełna dżampreza :classic_cool: i bez problemu pogadasz na żywo z chociażby Jennifer czy pravikiem 🖐️:classic_cool: marnie im idzie na ringu, w sumie chyba lepiej tego nie widzieć :D

Może pravik umrze jako pravik to go rozprawiczę, podobno jest łysy :classic_cool: Idę spać, bo troszeczkę napiertoliłam się Grejpfrutówką i lekko niedomagam psychicznie, swój swego zawsze znajdzie, więc o Ciebie się nie martwię :classic_cool: Dobranoc, moje czarne podszywaczowe siostrełe :classic_cool:🖐️