Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina77771374632846387461374

Ko się przyłączy?? :D

Polecane posty

Jestem kobietą która ma nadwagę , jak wiele innych kobiet . Omg! Gdzie tacy ludzie jak wy się rodzą ... Ale każdy ma prawo się wypowiedzieć , w końcu do tego jest topik. Dziękuje za zainteresowanie :)

Gość nie przejmuj się
tutaj na dietach to większości brakuje cukru we krwi i musza się na kimś po wyżywać.

Gość nie przejmuj się
ale trzeba przyznać, że konkretny z ciebie spaślak :)

Gość Trzymaj się
Trzymaj się i nie przejmuj kretyńskimi komentarzami yuch którzy chca leczyć własne kompleksy kosztem innych. Tylko uwazaj na jo jo. Ja uważam, że mając 70 kg niepotrzebnie zaczęłam się odchudzać bo dzisiaj to juz szkoda gadać. A jak chcesz się troche podbudować to znajdż na Facebooku Maxilook Model Management taj jest mnóstwo fajnych rzeczy dla puszystych. A mi osobiście udało się kiedyś zrzucić parę klo na takiej jajecznej diecie, tylko potem to cholerne jo, joPozdrawiam ciepło i powodzenia

Dziękuje :) Ja tam sie nie przejmuje tym , ze ktoś mnie wyzwie . Nie uważam sie za Bardzo grubą bo kiedyś ważyłam 90 kg a teraz 77 , więc jest różnica :)

Gość 2934u8y7y6ty
paulina777193 nie przejmuj sie jestes juz wiecej szczupla niz przy kosci. a ci co tak pisza to zazdroszcza ci ipewnie po 100 kg albo wiecej ważą

Gość 2934u8y7y6ty
zaraz sie im znudzi i pojda na inny topik jak zawsze zreszta ;

Gość nie przejmuj się
no widzę podszywacze nie śpią. nie boisz się że będziesz miała jojo po tej diecie? Ja w zeszłym roku schudłam dość nie zdrowo i nie wiem kiedy mi wróciło, bo na wadze nie było widać, ciuchy w lecie nosiłam trochę luźniejsze a później spodnie które były luźne ciężko wchodziły.

wiem coś o jojo , w tamtym roku odchudzalam sie nie zdrowo i schudłam szybko 10 kg które oczywiscie wróciły . Ale teraz spróbuje schudnąć i nie powrócic do tej wagi! Czytałąm o tej diecie . Dziewczyny pisały ze nie wróciły do wagi z której startowały ( oczywiście nie wszystkie ;) ) To czy wrócimy do wagi , to zależy od nas . Trzeba stopniowo wracać do "normalnego jedzenia"

Gość nie przejmuj się
ja właśnie wtedy robiłam wszystko żeby nie było jojo, wprowadziłam 5 regularnych posiłków, stopniowo zwiększałam kaloryczność i myślałam że nie ma jojo bo na wadze nic się nie zmieniało a tu nagle lato się skończyło próbuję włożyć spodnie i nie idzie. Teraz się odchudzam zdrowo, sportem i za bardzo nie rezygnuję z jedzenia. Idzie powoli ale przynajmniej wiem że efekt będzie trwalszy.

Rozumiem , każdy organizm jest inny . jedna osoba nie przytyje a druga niestety . Każdy sam najlepiej wie jaka dieta jest dla niego odpowiednia ;) Zobaczymy jak to bedzie . Wypróbuje tą diete bede pisac dzień po dniu co i jak . jutro sie zmierze bo od poniedziałku zaczynam . wiem miałam od dzisiaj ale wiadomo jak to jest w niedziele ;)

Gość 97fdtr77
to jaka diete wybrałas?

Gość 97fdtr77
a jednak a ile dni?

Gość 97fdtr77
a ile tych kalorii no tych jajek masz zamiar zjesc

nie wiem ile to jest kal ale nie wiele , bo jesz 6 jaj dzienie a jajko nie wiem czy ma 80 kal no i do tego jakies warzywa . Kalori jest na prawde nie wiele. wczesniej podałam link do diety , jak chcesz to wejdz i poczytaj :D

Witam ! :) ja juz po sniadanku :D brzuszki tez zrobione , co prawda tylko 100 a miało być 150 ale nie ma sie co na początek forsować :) zaraz sie zmierze i tym rozpoczne swoja diete :P

Gość alalalalalalalalala
Hej, ja też jestem :) Dzisiaj zobaczyłam pół kg mniej na wadze, super. Jak będę miala czas to zawsze coś napisze, życzę ci wytrwałości i jak najwięcej zgubionych kilogramów.

Nowy pomiar 14.052012r Wymiary dla modelu Masa ciała kg 78 kg Pozostałe wymiary Szyja cm 35 cm Biceps cm 27 cm Piersi cm 104 cm Talia cm 91 cm Brzuch cm 106 cm Biodra cm 107 cm Udo cm 55 cm Łydka cm 31 cm Zawartość tłuszczu % 37 %

Gość konstantynopolitanczykowianecz
Paulina rewelacja. Jak Ty to robisz dziewczyno? tzn jak doszłaś do tych 77 od marca??

Tam na tą stopkę nie patrz bo ja jej nie aktualizowałam wcześniej . Co prawda schudłam szybko wtedy , stosowałąm diete niełączenia , mało jadłam i dużo ruchu miałąm. Póżniej zaczełąm więcej jesc i laczyc i przez to przytyłąm :( No ale bywa ;)

Ajjj pierwszy dzien na tej diecie i w brzuchu mi burczy eh a miało być tak że sie nie czuje głodu heh ;)

Drugi dzień mojej diety mija... aj jak mi jeść się chce , ale nie podam sie! była może ktoraś z Was na diecie jajecznej?