Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vgbhjk0poiujn

Obfita miesiączka

Polecane posty

Witajcie. Wiem, że opisy będą z deka obrzydliwe,ale inaczej nie da się tego przedstawić. Miesiączkuję od 10 roku życia, miałam w swoim życiu momenty, gdy brałam tabletki i wtedy okres był regularny i bez bólu itd. Jednak ostatnio cykl trwa ponad 40 dni(od 3 miesięcy), lekarz nie wie co mi jest a ja tabletek nie chcę, bo się po nich strasznie roztyłam. Do tego moje miesiączki są strasznie obfite. Trwają 5-7 dni i czasami na podpasce mam aż takie skrzepy ciemnoczerwone. Dlatego boję się używać tamponów, bo boję się, że te skrzepy zostaną we mnie ;/ (wiem, pewnie to głupie). czy któraś z Was boryka się w takim problemem?

Gość rzeczywiście obrzydliwe
zmień lekarza

Gość czemu własnie ja
zmien lekarza to nienormalne jest . Tez tak miałam teraz jestem na tabletkach i jest spokój . Nie przytyłam . Biore Yasminelle.

Ale to JA nie chcę tabletek.Lekarz przepisał mi,ale ja ich nie chcę. Brałam już 3 rodzaje i od każdych tyję :(

Gość Bo chciał ci udowodnić
Miesiączkuję od 14 roku życia, teraz mam 16 lat. Prawdopodobnie to przejdzie, ale okres mam 7-8 dni co 3 tygodnie, a więc często 2x w miesiącu podpaskuję:P Zużywam ponad 2 paczki podpasek, tamponów nie używam i przez pierwsze dni skrzepy po prostu wypływają, zmieniam podpaski co 3 godziny. Rano, po nocy (przepraszam za opisy) gdy korzystam z toalety wypływają ze mnie te glutowate skrzepy, pełno ich, jeden za drugim. Tłumaczę to młodym wiekiem, ale Ty jesteś starsza niż ja, a lekazem nie jestem, więc nie wiem, co Ci doradzić:)

jak wyniki sa ok, to znaczy ze widocznie taka twoja natura... dla upewnienia idz do innego lekarza

Gość czemu własnie ja
To kup sobie hemorigen w tabletkach i zazywaj. Parz i pij krwawnik. Dodatkowo zacznij brac rutinoskorbin wzmacnia naczynia krwionosne. Mozesz brac trzy razy dziennie jak masz takie krwawienie. Trzymaj się jak nie przejdzie to bedziesz musiała brac jednak hormony bo mozesz dostac anemie.Bynajmniej przez jakis czas( min pół roku) Pytaj lekarza albo zmien na innego.