Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myslaca pozytywnie

Faceci!

Polecane posty

Gość Myslaca pozytywnie

Jestem w ciazy, ale rozstalam sie z ojcem dziecka. Ma kogos ale mi nie chce sie do tego przyznac. Mowi ze moze jest moze nie. Jak myslicie dlaczego to robi? Spotkam sie z nim tylko w sprawach dziecka, ale chce uprawiac ze mna seks, chce sie przytulac. O czym to moze swiadczyc? Dodam ze mowi ze czekam az sie ogarne. I generlanie wczesniej byl wrecz idealem ale zmienil sie o 180stopni. Wiec o co moze mu chodzic?

Gość rotmistrz
No nie ma co , wygodniś :D. Kochać się z toba chce, przytulac też (same przyjemności) ale mieszkać i wziąć odpowiedzialnośc za ciebie , dziecko i życie już nie? Do diaska z tkaim człowiekiem, nie wart ciebie. On wie że będąc w ciąży , świata nie zwojujesz i że zawsze będziesz już liczyła na jego pomoc i jest pewniem że z brzuchem a nawet po porodzie z dziekciem dalegko nie uciekniesz więc on będzie mieć czas na łaskawe zastanwowienie się czy warot czy nie;). Szanuj się kobieto :D

Gość O co może chodzić ?
A o to że póki co jakby tu powiedzieć , gardzi tobą bo jesteś w ciąży więc laską dla niego nie jesteś a on ma widać sowje wymagania i lubi wygodę. Zapomnij że jak urodzi się dziecko (sporo obowiązków , nieprzespane noce , płacz) to się coś zmieni bo jak teraz tak pięknie się sprawdza a roli przyszłego ojca i partnera to potem będzie już tylko gorzej. Tu trzeba miłości, zaufania i bycia na dobre i na złe a nie jakiejś zabawy.

Gość Myslaca pozytywnie
Wiem dlatego mu nie pozwalam na takie zachowania.ale naprawde jestem zaskoczona jego zachowaniem. Bylam z nim i on nigdy sie tak nie zachowywal. Byl ze mna blisko, traktowal jak ksiezniczke wrecz. A tu nagle zaczelo sie psuc i od tamtego momentu non stop sie klocimy. Nawet teraz. Staram sie zrozumiec jego zachowanie. Ale nie ogarniam. Nigdy taki nie byl i to mnie zastanawia. Tym bardziej zawsze chcial dziecka poza tym ma juz swoje lata.

Gość Myslaca pozytywnie
Zastanawia mnie to jego zachowanie bo on nigdy taki nie byl. Nie wiem jak mozna zmienic sie tak z dnia na dzien? Byc tak obojetnym w stosunku do mnie i nie interesowac sie dzieckiem? Plakal i cieszyl sie ze bedzie mial dziecko jednoczesnie ma w dupie. Koles ma 30lat wiec nie rozumiem jak mozna zachowywac sie tak nieodpowiedzialnie? Jak dziecko? Przeciez faceci w tym wieku to maja zony, dzieci. A ten ma nasrane w glowie!

Gość jestem za a nawet pzreciw
ola boga! facet myśli tylko własnych przyjemnościach a ty sie zastanawisz? dajże dziewczyno spokój i ułoż sobie życie bez niego sex możesz uprawiac z kims innym jesli masz potrzebę o rany

Gość Myslaca pozytywnie
Nie no ja sobie dalam juz z nim spokoj. Tylko mnie zastanawia jak to mozna sie tak zmienic. Jak mozna potraktowac tak kobiete ktora nosi jego dziecko? Tego nie potrafie zrozumiec. On nie zasluguje na mnie i wiem ze bede jeszcze szczesliwa bez niego. Ale chce zrozumiec. Tyle. Nie zamierzam sie z nim urzerac do smierci niech robi to ta jego nowa dziwka. :D

Gość fcjncgjmvcjn
jak chcesz zrozumiec czemu sie tak zachowuje to sie go spytaj otwarcie . ja nie wiem czemu on taki jest bo go nie znam ;)

Gość aniaaaaaaaa09
dziewczyno kopnij go w dupe!!

Gość Myslaca pozytywnie
Gdyby mi powiedzial to bym tu tematu nie zakladala.:D wlasnie on nie powie i nie wiem dlaczego. Moze mysli ze ja do niego wroce. Hahahahahąhah. Ja dalam sobie z nim spokoj, ale bedziemy mieli dziecko wiec nie moge zerwac kontaktow. Niestety. Chcac nie chcac musze sie od czasu do czasu z nim widywac. :/

Gość Myslaca pozytywnie
Tak, niestety mam dziecko. Bylo dobrze miedzy nami ale zaczelo sie psuc. Mi okres sie spoznial wiec zrobilam testy i wyszlo pozytywnie. A on sobie z domu wychodzil i mial to gdzies. Wiec sie wyprowadzilam od niego i zyjemy sobie sami. Radze sobie . :) no ja juz to zrobilam. Tylko ze on nie chce mi wytlumaczyc swojego zachowania a ja tylko chce zrozumiec. Ale tylko chce zrozumiec po to zeby miec z nim w miare normalne relacje dla dziecka.

Gość krotko na temat...
ale jestes bardzo glupia! Sorry, ze tak brytalnie ale inaczej sie nie da. Najpierw dajesz sobie machnac dzieciaka przez takiego nieodpowiedzialnego fiuta a teraz jeszcze sie zastanawiasz dlaczego on jest taki albo sraki. Nie wazne! Kopnij go w dupe, podaj o alimenty i zacznij myslec o sobie i dziecku a nie o jakims fiutku :O

Gość Myslaca pozytywnie
Gdybym wiedziala ze on sie zmieni nagle o 180stopni to myslisz ze bym zaszla w ciaze? Jestes w bledzie, zawsze chcialam miec taka rodzine jaka ja mam. I nigdy nie chcialam takiego zycia dla swojego dziecka. Nie sadze abym byla glupia. Bo kopnelam go w dupe i wyprowadzilam sie od niego. Nie daje sie tak dalej traktowac! On bedzie tego zalowal. A nie ja.! Chce zrozumiec tylko dlatego aby moc z nim normalnie rozmawiac. By miec z nim kontakt dla dziecka. Alimenty beda, jasne ze tak!

Nikt nie zmienia się nagle o 180 stopni. Pretensja autorko tylko do siebie, że z takim człowiekiem zaszłaś w ciążę. Sygnały pojawiają się wcześniej, nie zwalaj winy tylko na niego. Dałaś się zapłodnić i dołączyłaś do grona kolejnych samotnych, niestety głupich matek. Nie obrażaj się, bo nie chodzi mi o to, żeby Cię obrazić. Ale taka niestety jest prawda. W ciąży i samotna. A dziecko z powietrza :)

Gość Włażę w Szkodę
Nikt nie zmienia się nagle o 180 stopni Jeśli tak uważasz, to jesteś jeszcze młoda i sama głupsza od tej, którą obrażasz. Pożyjesz trochę, liźniesz Prawdziwego Życia, to się mentalnie ogarniesz :P A może tak za te obelgi i pseudodobre rady na tym forum twój facet cię zostawi? Nigdy nie mów nigdy :) I się nie zapieraj, że nie, bo ty jesteś z tych"Mądrych" (inaczej :P ) rodziców" ;) To by ci dało do myślenia.. jeszcze nie samotna :P

Gość Myslaca pozytywnie
Nie obrazam sie tylko mowie jak jest. Wlasnie on sie nagle zmienil. I to jest zadziwiajace. Zreszta widac ze nie da sie zrozumiec facetow.zreszta kazdy ma inne zdania i opinie. Ja nie sadze ze samotna matka to glupia matka. Moze nie jestem z ojcem dziecka ale nie przekreslam sie odnosnie ulozenia zycia z kims innym. W tym momencie skupiam sie na dziecku a jego mam mocno gdzies. Tylko ze to on bedzie zalowal ze nie widzi jak jego dziecko sie rozwija, nie bedzie widzial pierwszego usmiechu. Trudno. Nie ma co rozpaczac. :) przez ta sytuacje jestem tylko silniejsza.

Gość Myslaca pozytywnie
Kazdy ma prawo do swojego zdania i opinii. Jestem mloda, nie znam zycia wiec dlatego tutaj naisalam. Chcialam opinii na temat tego dlaczego sie on tak zachowuje. Poprostu jego zachowanie jest zadziwiajace i tyle, ktorego nie rozumiem. Sam z siebie nie chce powiedz, wytlumaczyc nic. Zero