Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nic mnei nei cieszy, odkad poznałam bruineta

Polecane posty

Ale takie jak ty właśnie kończą jako stare panny. Panny z przerośniętym ego, myslisz ze jesteś lepsza ale to nie prawda, gardzisz innymi. Masz strasznie dziecinny obraz pojmowania świata, wszyscy są żli tylko ty taka jedyna idealna. Twój infantylizm bije po oczach z prawie każdej wypowiedzi. Twoje koleżanki mają takich facet którzy nawet by na ciebie nie spojrzeli.

Jeżeli nie zaczniesz nad sobą pracować to skończysz jako 45 latka z psychiką 16 latki.

nie analizowałam chłopaków kolezanek :D ja szuakm kogoś dla mnie, a ze jestem jaka jestem trudno mi kogos takeigo znalezc, kto by apsował do mnie :)

I oczywiście jeszcze sie taki nie narodził ktory móglby spełnić twoje wymagania. Ale co w zamian sama oferujesz?

No widzisz jesteś niedoświadczona i sobie nie radzisz w tych sprawach. Inna kobieta pewnie owinęłaby go w okół palca po kilku spotkaniach.

Wydajesz mi się mimo wszystko pozytywną osobą, nawet i zaryzykuje ze z poczuciem humoru. Tematy ktore zaklądasz powiedzmy ze jakiś tam zabawowy sens mają. Ale czasami jak dowaliłaś z grubej rury to naprawdę nie wiadomo było czy się śmiać czy płakać, jak gimnazjalistka.

Gość TWardY KoguT
Zrób coś a nie tylko tu piszesz. Jak nic nie zrobisz to idź zrób kupę

Możesz tylko ci się nie chce. Zdarzało mi się, że to laski same pierwsze zdobywały się na odwage zeby nawiązać kontakt i jakoś im korona z glowy nie spoadła. Mi też było miło.

nie wiem jaki jest względem kobiet wiem natomiast, że jest spokojny, ale towarzyski, lubi imprezy, zabawę, ma masę kumpli i znajomych ale to nei typ gaduły, raczej krótka i cięta riposta :) i wydaje się obrotny

dominik, ale żadnej z tych lasek nei traktowałes serio, zadna nie jest twoją dziewczyną, na co mi taki "sukces" - poderwanie na jedna noc? miesiac? nei tego pragnę :O

Gość pararamam
czy ktoś ma kredę ?chciałbym napisać w kominie , że fiku zmiku napisała post dłuższy niż dwie linijki ,

O przepraszam wcale nie chodzilo o to ze nie traktowałęm ich na serio, wręcz przeciwnie były to osoby powyżej moich oczekiwań, do których mam szacunek do dzisiaj. Nie były to wcale żadne puszczalskie lachony, dzsiaj już są mężatkami i matkami. Ale tutaj brakowało mojej odwagi i zwyczajnie chyba jestem samotnikiem do bólu i żadna nie ejst w stanie mnie zauroczyć. Takze to nie jest wszystko takie proste jak ty sobie ustaliłąś. Nie będe latać za facetem bo jestem kobietą, pomyśli sobie ze jestem zdesperowana itp. bzdury.

"dzsiaj już są mężatkami i matkami." widocznie im sie spieszylo, to braly jak leci, az w koncu ktorys uległ

Gość czy to ranek czy południe
Fiku nam w postach nie chudnie :)

To pewnie lepiej wciąż wydawaj osądy o kimś kogo nie znasz, zazdrość innym i pluj jadem, na pewno ci się będzie lepiej powodzić.

Dobranoc Mnie po prostu nic nie goni, chcę mądrze dobrac partnera :) rzucanie sie na kazdego faceta po kolei az ktorys mnie zapragnie jest nieodpowiednie dla mnie :O

Gość Przystojny brunet
Wybacz ale to nie to już mam na oku inną brunetke ;>

Gość asia si
fiku, możesz mi possać pulsującą muszelkę :D nie lubisz dziewczynek, bo mam oko na ciebie!?? pierdol bruneta - cho no do łóżka :D