Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaminka 3333333

Wyleczyłam chorobe dzieki calivita

Polecane posty

Gość witaminka 3333333

Ale kochani, nie łudźcie się, że skuteczna jest witamina C z apteki za 6 zł,.... ponieważ jest ona syntetyczna czyli wytwarzana z chemicznych związków tzw.identyczna jak naturalna. Jest stosowana krótkotrwale np przy anginie bo w przeciwnym razie może uszkadzać nerki i inne narządy wewnętrzne. Dlatego lepsze są witaminy naturalne z firm produkujących suplementy, koncerny farmaceutyczne skutecznie utrudniają im zbyt w np. aptekach ze zrozumiałych względów. I chwała, że chociaż w internecie można kupić, dlatego polecam witaminę C ze sproszkowaną dziką różą i kompleksem bioflawonoidów cytrusowyh...i inne witaminy naturalne też http://cali.pl/kategorie-produktow/naturalne- witaminy/kategoria,611/vid,583193212ebef.htm

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
WON SPAMERKO!!!! Jeszcze jeden wasz spam i zgłaszam do bana!

Gość hmmm?
a ty co, prostaku, pies ogrodnika? strażnik sedesu?

Gość katerinaV
to jest dobra witamina c, fakt. i wcale nie taka droga. w aptece dobra witamina C z bioflawonoidami kosztuje wcale niemało. no, ale to tylko witamina...

Gość hmmm?
no mówię, pies ogrodnika! a co ci to, prostaku przeszkadza?

Gość fghfhdh
ja pisałam kiedys w sprawie spamu na kafeterii, nikt nie odpisal widocznie mają to w dupie :O

Gość barakuuda
tzw. leki są tez bardzo często suplementami diety, np. "słynny" rutinoscorbin (który nic nie daje, tylko kabzę nabija producentom i aptekarzom).

Gość Bieniowska
sralvowita, fghfhdh, spaaaaaaaaaaaaaaam i dziesiątki innych, kretyńskich ników - nie wstydź sie siebie, wszyscy wiemy, że jestes jednym i tym samym spamerem, wynajetym przez apteki, które nieustanie, codziennie naciągają ludzi nawet na "cudowne" pasty do zębów po 30 złotych, nie mówiac o pastylkach reklamowanych w tv, które nikomu praktycznie nic nie dają. Zacznij występować pod jednym, własnym nikiem, żeby każdy wiedział, z kim ma do czynienia!

Gość ojjjjjjjjjjjjjjtammm
A co komu przeszkadzają reklamy? ktos na kafe sprzedaje jakies narkotyki pod podstacią ziół tybetanskich i nikt nie krzyczy, ludzie tu sprzedają Ketonal ,Tramal , sterydy i mase innych lekow - cisza ,w tv ciagle reklamy - jakos nikt nie wysyla listów do telewizji o zaprzestanie nadawania reklam :D Znam lepsze suplementy od calivity, ale jak ktos chce niech reklamuje i sprzedaje musicie bys strasznie sfrustrowani :O

Gość łoj-tam?
"ojjjjjjjjjjjjjjtammm" - ooo, zmiana taktyki, hahaha :) ale nik cię zdradza :D nie sądzę, żeby ktoś tu był sfrustrowany, po prostu ludzie robią biznes. ktos sprzedaje, ktos kupuje. aptekarzy i producentów pastylek stać na reklamy w tv (bo juz dobrze wydoili klienta z kasy), a sprzedawców mlm-ów nie. wiec rekalmują gdzie się da za tanie pieniądze albo za darmo..

Gość 01111
sprzedawcy leków i sprzedawcy suplementow :D ale topik :D

Gość znawczyni z kafełe
01111- tutaj innych nie ma :) srednia wieku 10 lat

Gość K. Szeliga
mówcie co chcecie... ale kupiłam w calivicie koenzym Q10 i nareszcie przeszły mi cholerne uderzenia gorąca to sa dobre suplementy inaczej by nie miały racji bytu :D

Gość marzenka.o
Dobre jakościowo, fakt. ale czasem śmieszy polecany przez calivita sposób przyjmowania. np. radzą brać 1-2 tabletki argininy 0,5 g na dobę, podczas gdy wiadomo, że arginina właściwie nie działa w dawce poniżej 2,5 grama na dobę... czyli polecają placebo ;)

Gość tiandeplll
Dołącz do nas i zbuduj swój własny biznes. Z firmą TianDe zyskujesz możliwość zarabiania dodatkowych pieniędzy lub pracy na stałe. Nasze wysokiej jakości produkty łączą to co najlepsze w naturze z najnowocześniejszymi rozwiązaniami naukowymi. Z racji tego, iż firma dopiero wchodzi na polski rynek będziesz jedną z pierwszych osób u której można kupić wspomniane produkty! W pewnym etapie życia, wielu z nas zadaje sobie pytania: Czy moja praca w 100% daje mi satysfakcję i zachęca do dalszego rozwoju? Czy spełniam się zawodowo? Czy zarabiam tyle, ile naprawdę bym chciał? Czy warto pracować całe życie u kogoś? TianDe to nie tylko kosmetyki- to szansa na duży zarobek, który może diametralnie odmienić Twoje życie. Dlaczego warto zostać dystrybutorem TianDe? - jesteś całkowicie niezależny , ty decydujesz z kim pracujesz w korzystnym dla Ciebie wymiarze czasu - firma nieustannie się rozwija ,z myślą o nas tworzy nowe programy motywacyjne, dzięki temu nasza praca jest dodatkowo wynagradzana - brak limitu zamówień i obowiązku comiesięcznego ich składania - prowizja z obrotu struktury aż do 37% - możliwość otrzymania dodatkowych premii do 15% - zarabiasz 54% na marży, co daje spory zysk na produkcie - produkty TianDe ze względu na jakość pozwolą Ci osiągnąć sukces - budujesz swoją grupę dystrybutorów, nie tylko w kraju ale i poza jego granicami - dysponujesz licznymi materiałami marketingowymi, niezbędnymi do pracy - wypisując się do firmy TianDe nie ponosisz żadnych kosztów - firma weszła na rynek w tym roku dlatego warto spróbować swoich sił w czymś nowym! Współpracując z TianDe masz 3 możliwości: - oszczędzasz kupując taniej produkty dla siebie i rodziny - zarabiasz na sprzedaży- zysk bezpośredni 54%- polecając produkty znajomym i klientom - budujesz swój własny biznes zapraszając innych do współpracy, dzięki czemu masz możliwość osiągać zarobki rzędu kilku, kilkudziesięciu tysięcy złotych. Jako dystrybutor firmy TianDe możesz dowolnie kierować swoją karierą! Jeśli jesteś zainteresowany współpracą z firmą TianDe, odwiedź naszą stronę lub zadzwoń! Chętnie pomożemy Ci w budowaniu Twojego biznesu, odpowiemy na wszystkie pytania i doradzimy. Spróbuj ! Przekonaj się, że warto i ciesz się osiągniętym sukcesem, dlatego nie czekaj i zdecyduj już dziś! Czym szybciej się zgłosisz tym większa szansa na Twój sukces! Więcej na: http://www.tian-de.pl e-mail: kosmetyki@tian-de.pl tel. 661 147 383

Gość gość
to oszuści!!!

Gość mosnter5f
Marku rozmyslasz nad kupnem ziół na odchudzanie się www.vitamarket.pl

Gość gość
Przeczytajce i sprawdzie pozostały skład chociażby witaminy c dla dzieci - same szkodliwe substancje

Gość autorka książek o zdrowiu
Czytając wiele z tych postów uśmiałam się do łez. Niektórzy ludzie tutaj pojęcia ludzie nie mają jak działają suplementy o nie posiadają w tej materii żadnego doświadczenia, a wypowiadają się jakby prace naukowe pisali ha ha ha. Otóz dobrej jakości suplementy działają zawsze i szczególnie wtedy, kiedy lekarze rozkładają już rece i krzyżyk na drogę dają. Od ponad 20 lat pomagam ludziom dieta i suplementami i mam w tej kwestii bardzo duże doświadczenie. lecz jak widzę, ze jacyś dyletanci nie posiadający większej wiedzy piszą tutaj, jakoby suplementy nie działały, to trzeba rozważyć, jakie dokładnie suplementy i jakich firm nie działają, gdyż są suplementy bardzo dobre o aktywnych składnikach na rynku i są takie które nie działają wcale a i mogą zaszkodzić. Dlatego wsadzanie wszystkiego do jednego wora jest nieporozumieniem, a osoby, które tutaj napisały, ze suplementy nie działają, piszą po prostu o sobie, co może oznaczać "pojęcia nie mam o tym czy działają czy nie", Być może miały do czynienia z byle jakimi suplementami lub są pod wpływem tendencyjnych artykułów prasowych, sponsorowanych przez firmy farmaceutyczne. Napisałam wiele książek o uzdrawianiu ciała i duszy (negatywne emocje maja silny wpływ na pogorszenie się zdrowia) m.in,. o owocu noni. Zawarłam wiele informacji na temat działania naszego organizmu i tego, jak się on zachowuje, kiedy zabraknie nam pewnych składników w odżywianiu. Chorujemy, bo mamy braki składników odżywczych, a nie dlatego że nie wzięliśmy szczepionki lub antybiotyku . Warto uzupełniać dietę w witaminy i minerały i żyć świadomie i odpowiedzialnie nie oddając swojego zdrowia wyłącznie w ręce lekarzy. napatrzyłam się co robi się z tym zdrowiem, kiedy się poddamy.... Żyj mądrze i świadomie - czytaj więcej o swoim organizmie i składnikach odżywczych oraz ich brakach w organizmie i jakie choroby z tego wynikają :) Pozdrawiam serdecznie Renata Zarzycka-Bienias

Gość gość
a oprosze mi doradzić czym sie suplementować przy hashimoto i guzkach na tarczycy oraz niedroznej zyle w nodze ?