Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr.NO

moja przyjaciółka znowu pojechała z kolegami z pracy imprezować

Polecane posty

Gość dr.NO

do Rynii , zwykle tam się spotykają i imprezują, grillują i popijają różne trunki , siedzą do białego rana i nie wiem co tam jeszcze porabiają ale zwykle nad ranem odbieram telefon, przyjedź po mnie , więc jadę i bywało , że do auta wsadzałem zwłoki kobiece na tylne fotele auta , przywiozłem do domu, zwłoki rozebrałem i wrzuciłem do łóżka, przykryłem aby się nie przeziębiła a rano na dzień dobry o nic nie pytam, tylko wlewam do szklanki piwo na kaca i mówię - wypij ! o nic nie pytam, jak było i co było ? będę czekał do rana na telefon , nawet nie mogę zaliczyć browara, jestem odpowiedialny jadąc autem a teraz pod wieczór nudząc się kupiłem na Allegro dla mojej przyjaciółki cztery sukienki rozmiaru 38-40 z efektem motyla jakiejś firmy TATU i inne H&M , ZARA, podobne tego roku jest trend na efekty motyla na sukienkach, być może moja przyjaciółka zechce założyć te sukienki i pokazać , może będzie zadowolona :) siedzę sam w domu i tak rozmyślam, czy uważacie mnie za frajera skoro tak postępuję ?

Gość Savanah**
o jezu gdzie ty sie uchowałes ? są jeszcze tacy faceci ?

Gość nikola*
ściemniasz

Gość a ja Wam wszystkim
tak, jesteś frajerem, dajesz się wykorzystywać

Gość Frajer! W dodatku użala się
na babskim forum :o