Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hewlettt

zakochałem się w muzłumance, czy jest szansa??

Polecane posty

Gość hewlettt

żyje w londynie i w sklepie pracuje dziewczyna, która wygląda na muzłumankę , przeżywam ogromną fascynacje tą dziewczyna ale bardzo mało ją znam, czy są szanse na małzeństwo kiedys tam?? chciałbym znia spedzić zycie i miec dzieci!

Gość Horny Ange
Najpierw wybadaj czy napewno muzulmanka. Jak tak to szanse marne.

Słuchaj, nawet jeżeli ona jest muzłumanką to coś zmienia? Miłość to miłość, porozmawiaj z nią, zaproś. Najlepiej przychodź do tego sklepu kilka razy dziennie, uśmiechaj się aż w końcu zapytaj co robi po pracy. Byłaby to taka typowa historia miłosna, chyba że nie jesteś cierpliwy to zagadaj odrazu. I nie bądź taki pochopny, myśle że to raczej zauroczenie, odczekaj chwile, bo z doświadczenia wiem, że zakochać prawdziwe można się tylko po dłuższej znajomości :)

Gość hewlettt
jak wygląda sprawa wtedy?? jej brat ma chyba zone ale nie nosi chusty ona. może sa niepraktykujący czy coś?? ta moja ukochana sprzedawczyni czasami nosi chuste, słyszełem też że jest samotna...

Nie stawiajcie muzłumanek w takim świetle, nie każda jest fanatyczką religijną, a miłość potrafi złamać każdą bariere

Gość hewlettt
KrukTR tak robie :) i dobrze to napisałeś jej wyznanie czy moje nie zmienia tego co do niej czuję i myśle, że ona tez jakoś ma się ku mnie...

Dlatego najlepszym rozwiązaniem będzie zapytanie jej co robi po pracy, czy ma ochotę gdzieś wyjść.

Gość hewlettt
no nic jutro z rana pędze do sklepu :)

Gość hewlettt
już się nie mogę doczakać jak się jutro obudze!!!

A pędź, a potem spotkaj się z jej rodzinką i metalowymi pałkami. Nie zapomnij też przemycić koki do Polski jednocześnie myjąc im buty

Nie słuchaj tutaj dziewczyn które stawiają tą sytuacje w złym świetle i nie napalaj się tak, podejdź do tego spokojnie

widzę, że stereotypowi z was ludzie, no nic. Życze powodzenia hawlettt.

Gość Student krkk
Ten temat juz dzisiaj był tylko odnośnie Araba jakiś debil sobie jaja robi wiec nie warto pisać

Lepiej uważaj. Parę lat temu rodzinka takiej niepraktykujacej muzulmanki okazała się bardzo praktykujaca i wypalila chłopakowi twarz kwasem. A to był tylko kolega, tylko im się WYDAWAŁO że ona się z nim spotyka. I było to w Londynie. Jeśli jest muzulmanka to nawet o niej nie myśl...

Gość Izzbizz
Ona moze wcale nie byz fanatyczka, ale jak zadrzesz z jej klanem to moze byc niewesolo. Tyle sie slyszy historii o dziewcznach, ktore uciekly z domu, bo im rodzice aranzowali malzenstwo z jakims starym typem czy cos. Potem te dziewczyny zabijaja, bo przyniosly hanbe rodzinie itp. Polaka nie-muzulmana nie zaakceptuja napewno.

W każdej kulturze jest tak że facet moze wiązać się ze wszystkim (patrz :muzułmanie z białymi), ale dziewczyny mogą tylko z facetami ze swojej kultury. Zwlaszcza muzulmanki i hinduski. Żadna muzulmanka nie porzuciłaby religii i nie ryzykowalaby życia. Bo zabijanie córek przychodzi im zbyt łatwo i one to wiedzą

Gość kljadsgh
Ona może by i dała ci szansę... ale tu ważniejsza jest rodzina. Jej za miłość do nie-muzłumanina grozi śmierć z ręki rodziny. Moja ciocia mieszka w Danii i mówi że właśnie jest okropny problem bo arabki tam mieszkające zakochują się w Duńczykach po czym dziewczyna nagle znika i znajdują ja zakopaną gdzieś w ogródku albo wcale ;/

Gość ale,jaja jak berety
pamiętaj ze u nich jest prawo honoru i rodzina zabija takie kobiety i które spotykają sie z nie muzułmanami

Gość ale,jaja jak berety

Gość hewlettt
witajcie dzisiaj nie bylo jej w sklepie, chyba oni chyba nie są zbyt praktykujący bo dziewczyna tylko czasami nosi chustę, jej brat ma zwykłą brytyjkę zadziewczyne, drugi brat chyba jest gejem i mu nie robią nic z tego powodu. jej mam też nie nosi burki więc raczej są z tych postępowych czy niepraktykujacych

Gość hewlettt
tak samo na boze narodzenie mają choinke i inne ozdóbki chrześcijańskie w sklepie...

Gość a to z matką Ci nie wystarczy?
ale,jaja jak berety opowiadasz straszne głupoty

Gość hewlettt
nie rozumiem...

Gość a to z matką Ci nie wystarczy?
w dodatku rozpowszechniasz bzdury które rozpowszechnił wcześniej ktoś inny

Gość hewlettt
niech ci będzie jak tak uwazasz to sie nie udzieleaj