Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WP.

Czemu "Krwawa Wilczyca"mnie nie lubi?

Polecane posty

Jak wzbudzić u niej to, aby mnie choć trochę polubiła. Lubię ją a ona mnie nie :(

Śmieszny Student-Znasz ciulu co oznacza te słowo? Wiesz że wielu miastach należących obecnie do polski, to nie było w ogóle Volkslisty. Choćby taki Wrocław, Opole, Gliwice,Szczecin , Zabrze czy Racibórz. To były przed wojną miasta Niemieckie i w ogóle nie było tam Volkslisty, ludzie z tych terenów byli Niemcami. Stalin zmienił granice i ci "Niemcy" stali się Polakami, Ale kurwa mać żeby o tym wiedzieć, to trzeba znać Polską historią imbecylu studencki, Co to za studenci, co nawet polskiej historii po 1945 roku nie znają?

Ci dzisiejsi Niemcy byli Polakami przed wojną, ale za niemiecką markę, a teraz za ojro dadzą sobie wmówić, że są Murzynami. Niemców po wojnie wyjebano z kraju, zostali tylko ludzie podający się za Polaków i mówiący po polsku. I dosłownie garstka Niemców, którzy w czasie wojny zachowywali się przyjaźnie wobec Polaków (Artur Trunkhart itd).

ale to i tak niczego nie zmienia. Kto Ci zrobił krzywdę, matka czy ojciec?

Śmieszny Student-Pójdę dalej, służyłeś w Polskim Wojsku? Składałeś przysięgę na godło Polskie że będziesz bronić ojczyznę za cenę życia? Ja służyłem w Polskim Wojsku i taką przysięgę składałem. Ale swoich przodków z Wermachtu i z Waffen SS to wyrzekać się nie zamierzam, po stronie Niemieckiej walczyć nie będę, bo przysięgałem Armii Polskiej, zresztą Niemców i tak Turasy zniszczą i ten kraj jest przegrany. Ale pytanie, czy służyłeś w Wojsku Polskim?

Gość laska marszałkowska
a ciebie mozna lubić?

WP Nie przejmuj się, Krwawa wilczyca to taki sam typ jak fiku mikuu. One nikogo nie lubią.

Śmieszny Student-Bzdury mówisz, nie znasz historii po PRLoskiej. Wywalono działaczy partyjnych, ich rodziny oraz tych co służyli w Waffen SS, dlatego też mam rodzinę w Niemczech. natomiast ci co służyli w Wermachcie i nie należeli do partii i organizacji Niemieckich i nie służyli w Waffen SS, to mieli wybór, czy zostać czy opuścić krainę w której żyli. Jedni opuścili a inni nie. Moja mama była Niemką, ale rodzice zostali, chodziła do PRLowskiej szkoły i szybko polski opanowała. Więc nie pisz bzdur, jak nie znasz historii powojennej Polski.

Gość ffsfs
WP Nie przejmuj się, Krwawa wilczyca to taki sam typ jak fiku mikuu. One nikogo nie lubią. ,, racja chlopie, obie kretynki bez szans na chlopa :O:O

ffsfs-Ale ją polubiłem, łączy nas braterstwo krwi i mieszka prawdopodobnie niedaleko mnie. Podświadomość mnie do niej ciągnie.