Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajecznadietka23

Czy przytyje jak odrazu po diecie przez 1dzien zjem duzo ponad norme?

Polecane posty

Gość jajecznadietka23

wczoraj zaczelam diete skladajaca sie z samych jajek,jest ok,ale w sobote mam uroczystosc w rodzinie i bede musiala zjesc normalny obiad(obstawiam,że nie bedą to chude rzeczy,jakies ciasto wypada zjesc) I teraz pytanie czy to strasznie zaszkodzi mi??bo wiadomo,teraz jem b.malo kalorii a w sobote pewnie zjem te 2000kcal. prosze o wypowiedzi

Gość .mastes
zgrubniesz z powrotem tak samo

Gość khftew
jezeli to bedzie w 1 dzien nie przytyjesz, ale nie waz sie pzrez dwa dni , potem jedz normalnie , bez objadania i zwaz sie na 3 dzien bedzie dobrze nie przytyjesz od tego 1 razu

Gość glupie dziewuszysko
rozregulowana przemiana materii i tak sie na tobie zemsci predzej czy pozniej...a te 23 to pewnie liczba twoich komorek w mózgu , bo chyba nie lat? w tym wieku dziewczyny sa troche mądrzejsze...

po jednym dniu objadania nie przytyjesz tak jak po jednym dniu diety nie schudniesz ;)

Gość 02826trt
same jajka fuj, watrobe chcesz zniszczyc ?

Gość jajecznadietka23
tak mam 23lata. mam do zrzucenia jakies 5kg,ktore wpadlo od wrzesnia. przeciez nie planuje jechac na tej diecie tygodniami,raczej tylko ten tydzien,a pozniej troche zwiekszac kalorie,az bede wazyc te 50kg. przez tydzien chyba nic wielkiego sie nie stanie!

Gość jajecznadietka23
wyobraż sobie,że po jedzeniu samych tych jajek nie pierdze jak narazie,więcej gazów miałam jak jak jadlam smieciowe zarcie,badz duzo

Gość :):(;)
hahaha

rownie dobrze schudniesz jedzac nabial w roznej postaci ( faza 1 dukana)

Gość jajecznadietka23
to znaczy takie mam plany,że jak już znudzą mi się te jajka to bedę jeść np.tunczyka,serki wiejskie,piersi z kurczaka i surówki. ale najpierw chcialam zmniejszyć żołądek

zmniejszysz na kopenhaskiej albo amerykanskiej przeszlam obie i malutko jem

Gość jajecznadietka23
a ile schudłaś na każdej? kopenhaska mnie przeraża i nie lubie i nigdy nie robiłam tej wołowiny,też miałabym problemy z dostosowaniem jej do mojego planu dnia. ta amerykańska jest ciekawa,też nad nią się zastanawiam:)

ja mialam nieduza nadwage, raczej chciałam skurczyc zoladek , na kopen schudłam 5 kg a na amerykanskiej rok temu 3 kg ale zakonzcyłam na 4 dniu bo musialam pilnie wyjechac i 5 juz nie robiłam