Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sandino

6 dzień cyklu a ciąża

Polecane posty

Gość Sandino

Witam, Proszę mi powiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia, gdy w 6 dniu cyklu (partnerka twierdzi, że to była jeszcze miesiączka) poszliśmy na całość, przy okazji pękło to co nie miało pęknąć. Partnerka (24 lata, ja 26, oboje mamy raczej zdrowe i wysportowane sylwetki) cykle ma raczej zbliżone do regularnych, nie mogę ją ponownie namówić na tabletkę 72h po (miesiąc temu wzięła, podobna przyczyna), głową muru nie przebiję. Ale! od dziś w ramach kompromisu zacznie brać zwykłe tabletki antykoncepcyjne (brała rok, zrobiła sobie przerwę od nich)... Jakie jest ich działanie? Czy można powiedzieć, że nie tylko prewencyjne i też mogą w jakimś tam stopniu utrudnić życie plemnikom czekającym na dni płodne? Dni płodne ma podobno od 10 dnia, tak jej lekarz ginekolog powiedział. Jej perspektywa dziecka nie przeszkadza, mnie nieco bardziej, aczkolwiek myślę sobie, że co się ma wydarzyć, to się wydarzy. Po dwóch tygodniach zrobi test, ale do tego czasu liczę że uda mi się choć w teorii być nieco mądrzejszym. Z góry dziękuję Państwu za odpowiedź!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować