Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myslaca pozytywnie

Faceci.

Polecane posty

Gość Myslaca pozytywnie

Witam. Potrzebuje pomocy glownie facetow. Chce abyscie wytlumaczyli mi zachowanie i podejscie kolesia. Otoz jestem w ciazy, ale rozstalam sie z ojcem dziecka. On ma kogos ale mi sie do tego nie przyznaje. Co sie z nim spotykam chce sie przytulac, calowac uprawiac seks. Mowi mi ze czeka az ja sie ogarne. Ja osobiscie dalam sobie z nim juz spokoj, i wiem ze nie jest mnie wart ale chce zrozumiec jego zachowanie. Kiedys byl inny, traktowal mnie jak ksiezniczke, wiec jak mozna sie tak zmienic? Jak mozna potraktowac tak kobiete ktora nosi jego dziecko? Jak mozna zachowywac sie jak dziecko, gdzie wczesniej taki nie byl? Chcial dziecka bardzo a teraz sie nim nie interesuje. Chce zrozumiec tylko jego podejscie.

Gość Żeberko
O nie chciał dziecka, on chciał robić dziecko. Źle zinterpretowałaś jego zamiary.

Gość jkljh
On chciał jedynie sobie bezinteresownie poruchać. Od początku nie traktował ciebie poważnie o czym przekonałaś sie w momencie w ktorym pojawiła się ciąża

Gość Żeberko
Kłamał ci prosto w oczy, a łykałaś jak pelikan. Kolejna DESPERADO.

Gość Myslaca pozytywnie
Bylam z nim 1.5roku gdzie mieszkalismy ze soba od pol roku. Wiec nie mogl traktowac mnie nie powaznie bo przeprowadzilam sie z innego miasta. Poza tym on ma 30lta wiec nie bawilby sie mna po to zeby sobie poruchac. Mogly isc na dziwki.:p li nie jestem zdesperowana czy nie uzalam sie nad soba. Chce tylko zrozumiec jego podejscie i zachowanie. Tyle. On nie bedzie juz moim partnerem wiec moze robic i zachowywac sie jak mu sie podoba.

Gość mela,,
kompletnie nie znasz sie na facetach

Gość Myslaca pozytywnie
Skoro sie znasz to sie wypowiedz.

Gość Hahąhę
Daj sobie z nim spokoj! Pewnie jestes wartosciowa dzieczyna ktora spotka faceta z ktorym bedziesz szczesliwa! Nie mysl o nim. Nie przejmuj sie nim. Facet jest niedorosly.