Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzjerstarowka

dobry fryzjer warszawa

Polecane posty

Gość fryzjerstarowka

Witam Chciałam polecić wam salon fryzjerski który jest na każdą kieszeń a oprócz tego świetnie strzyżą doradzają w doborze makijażu mają pełen zakres usług fryzjersko-kosmetycznych. salon znajduje się na ul Brzozowa 20 ,,Fryzjer Starówka' ''http://fryzjerstarowka.pl/

Gość nathalieeee
Ja chodzę do Magii Blondu na warszawskim Wilanowie i jestem mega zadowolona.

Gość gość
Ja sobie chwalę InHarmony, jeszcze nikt nie zrobił mi dobrze koloryzacji 3d, a tam w końcu uzyskali efekt jakiego oczekiwałam :D

Gość korteziankaaaa
Mi InHarmony nie podeszło :( nie byłam zadowolona. Umówiłam się na wizytę do Magii Blondu, bo mają fajne opinie i widziałam koloryzacje na FB, są spoko.

Gość rabatka28
Ja polecam magie blondu, chodzę regularnie i jestem bardzo zadowolona z efektów. Koloryzacja super, cięcie i modelowanie też. A właścicielka to naprawdę przemiła i sympatyczna osoba :)

Gość Forseti
no to prawda, ten salon na wilanowie można śmiało polecać, wiele moich koleżanek tam chodzi, ja właśnie byłam w zeszłym tygodniu, wyszłam z super cięciem. pewnie już nie mają wolnych miejsc przed urlopami w lipcu, dużo klientek mieli jak byłam

Gość lena895
Ja się umówiłam, idę już po urlopie Pani Danusi, ale na szczęście tuż przed moim ;) To bedzie moja druga wizyta w tym salonie, byłam bardzo zadowolona i bez obaw tam wracam :)

Gość gość
Ja lubię salon Miraflores, co prawda trzeba do Łomianek dojechać, ale to małe poświęcenie za taką jakość usług :> robiłam tam sporo, zaczęło się od wizyty u pani trycholog Elwiry. Pomogła mi zahamować wypadanie włosów i teraz wyglądają świetnie. Przedłużałam też włosy metodą laserową i nic mi nie obciążyło. Panie fryzjerki też bardzo muszę pochwalić. Sprawdźcie:)

Ja od kilku lat chodzę do In Harmony i jestem bardzo zadowolona z wykonywanych usług, zawsze wychodzę z fryzurką taką jaką dokładnie chcę, super strzyżenie rewelacyjna koloryzacja, polecam 🙂