Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikimi

6 lat razem jak teraz wstać z łóżka?

Polecane posty

Przypomnij sobie scenę z Nigdy w zyciu, gdy Judyta zakochana w Adamie, wędruje przez swoje biuro, w różnych sukienkach (przy sountracku Blue Cafe - You may be in love) z bukietem róż w rękach i przedewszystkim - z ogromnym uśmiechem na twarzy! Ukazującym jej wszystkie zęby! i zwróć uwagę że każdy jeden facet wstał i się obejrzał (masz rację, życie to nie film, jednak flm to jakies schematy zaczerpnięte z życia - i tu akurat jest tego najlepszy dowód) Z takim szczerym uśmiechem jak u JUDYTY - do ludzi!!!

Gość kikimi
Chciala bym bardzo wiem ze najlepszym sposobem na to aby zapomniec byla by nowa znajomowsc ale ja nie wiem nawet gdzie moge kogos poznac. Nie wiedze siebie znikim innym.

Gość bbbbbbbbbrer
nie wierzę, że mając 160/58 nosisz rozmiar 36. Pewnie 38 albo 40. Sam biust, nawet duży, nie wazy 10 kg. Poza tym gdybyś nosiła naprawdę rozmiar 36, to olałabyś to co powiedział, bo wiedziałabyś że jesteś chuda. A że nie nosisz 36, to Cię zabolało, bo uznałaś, że coś w tym musi być

20 lat? Kochana to jestes w moim wieku, jestes baardzo młoda w takim razie i powiem (trochę z punktu widzenia mojej babci) CAŁE ZYCIE PRZED TOBĄ, uszy do góry :)

Gość kikimi
Nigdy w zyciu nie mialam rozmiaru 38 czy 40 torozmiar mojeje matko. A uwazam ze jezeli on byl ze mna tyle czasu to dlatego ze mu sie podobam i tak kiedys bylo biust miseczke c przy mojej budowie wyglada na duzy nie mam odstajacego brzucha wylewajacego sie na spodnie. A przejelam sie bo powiedzial to moj chlopak najwazniejsza osoba w moim zyciu z jego zdaniem liczylam sie zawsze wiec zaczelam myslec ze moze cos w tym jest.