Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie gdzie rodzic

szukam opinii o szpitalu im. Orłowskiego w Warszawie

Polecane posty

Gość gość
Do gość 17:43 A kiedy ciebie nie przyjęli, w tym roku, czy dawniej?

Gość gość
A czy dr Jastrząb cały czas tak pracuje? Nie mogę nigdzie doszukać się tej informacji

Gość gość
Mnie nie przyjęli do tego szpitala w kwietniu 2016r.

Gość gość
Oo, myślałam, że z tego szpitala raczej nie odsyłają

Gość gość
Był kiedyś straszny artykuł o ww przybytku- zapomniane ludzkie płody w lodówkach , syf itp. do kompletu masy studentów .Jak na dziś nie wiem .

Gość gość
3 porod naj gorszy.rodziłam 2013 na Orlowskiego corke było super. kilka dni temu urodziłam druga- personel tragedja! pomimo głupich uwag, pytano mnie klilka razy czy nacinano krocze przy poprzednich dwóch porodach informowałam ze tak. jednak pani przyjmujaca porod niezdecydowana-cztery razy lapala się za nożyczki a ciencia tak i niewykonala. wynik jasny porozrywane krocze.druga pani mimo ze informowałam pare razy ze mam problemy ze stawem biodrowym , tak mi zadarle problemowa noge ze do tel pory kuleje. poniewaz coradosc duza a naciencia nie wykonano, to od wysiłku ma popenkane naczynka na powiekach, no ale pani na noworodkach powiedziała do meza ze jak samo nie zejdzie to będzie mogl usunąć to laserem dla corki. porod rodzinny to fikcja. meza odstawili do konta, zamiast tego by przytrzymal mi glowe. za to pani tak przyciagala za koszule....uczucie same ocencie gdy kto cie szarpie.do tej pory nie mogę uwiezyc ze w ciągu 4 lat tak się może pogorszyć sytuacja z personelem.

Gość ainad6
ja mam padaczkę urodziłam synka. pielęgniarką jedna traktowała mnie jak g****o i jeszcze mi groziła ze jak maż po mnie nie przyjedzie to nie dadzą mi dziecka.

Gość gość
No właśnie dr Jastrząb!!!!! Rodzilam tam w 2015 wspominam bardzo dobrze. Na neonatologii spędziłam 3 tyg lekarze zarówno dla dzieci jak i dla matek są genialni. Położne też genialne.

Gość gość
Ja rodzilam w 2017 na Inflanckiej i bylo super natomiast w 2014 na Orlowskiego lezalam na neurologii. Poszlam do przychodni z bolem glowy i oczu a nastepbego dnia juz bylam na oddziale w ciagu 3 dni tomografia rezonans naklucie ledzwiowe... Super opieka lekarze bardzo sie przejmuja i starali.

Gość gośćKaja
Rodziłam tam dwójkę dzieci. Warunki lokalowe bardzo słabe - aczkolwiek słyszałam że teraz miał być remont. Personel bardzo pomocny. Ja nie mam większych zastrzeżeń.