Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajaca pytanie44

otrzymanie linku aktywujacego przez pomylke,czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość zadajaca pytanie44

prosze o pomoc tych ktorzy wiedza cos na ten temat, otoz sprawa wyglada tak,moj facet dostal wiadomosc z pewnej strony X, ja nacisnelam i weszlam przez ta wiadomosc na ta strone X, odczytalam wiadomosc a takze znalazlam inna korespondencje w wiadomosciach na tej stronie X,przeszukujac maila mojego faceta znalazlam link aktywujacy do tej strony X, wersja mojego faceta ,to ze tak otrzymal tego linka prawdopodobnie przez pomylke i kliknal w niego i wszedl na ta strone X ,ale nic wiecej nie robil, nie pisal z nikim, teraz pytanie, jezeli nawet komus uaktywnil link, dajmy ze ten ktos wpisal zly email adres i to przyszlo do mojego faceta oraz wiadomsci, to jak to mozliwe zeby dwie osoby mogly korzystac z tego samego konta na stronieX,moj facet i ta niby druga osoba,wyglada to tak , ze moj facet moze sobie wchodzic na czyjes konto na tej stronie X i moze czytac korespondencje wlasciciela tego konta, czy to jest mozliwe, czy to jakis bajer,bo jakos w to nie wierze , chce sie tylko upewnic ze ja mam racje i te konto to mojego faceta jest a nie kogos innego,dzieki

Gość ferfgtwtgwwgwer
przestań czytać korespondencje swojego facet wścibska kurwo, a pozbędziesz się problemów 🖐️

Gość mi działa
tak to twojego faceta