Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zloty krazek

oznaka, ze sie starzeje

Polecane posty

Gość zloty krazek

aczynam tesknie patrzec na obraczki i pierscionki zareczynowe u moich kolezanek lub u obcych ludzi:O :D nie spodziewalam sie po sobie tego

role się odwracają najpierw się z nich śmiałaś , a teraz płaczesz...:classic_cool:

Gość zloty krazek
z kogo sie smialam?

Gość zloty krazek
chyba tak, kiedys slub byl dla mnie abstrakcja, ze ja? zona? i w sumie, oczywiscie, nadal tak jest, bo nie mam kandydata, ale zaczyna to byc dla nie coraz bardziej normalne i nie mam parcia, by zlapac 1 lepszego, ale tak sobie mysle, ze fajnie byloby byc np zareczona juz:D:O ale kiedy to sie zmienilo, znajomi brali slub 1.5 roku temu, to dla mnie to bylo o wiele za wczesnie, bo mielismy wtedy po 22 lata, no i nadal jest za wczesnie, ale z drugiej strony zaczynam zauwazac, ze i sama juz bym tak powoli mogla sie zblizac ku zareczynom, ach:P

mogłaś myśleć o kandydacie wcześniej i robić przesiew :classic_cool: jeszcze masz na to czas , więc nie panikuj...najpierw rozpoznanie , potem przesiew -chyba że trafisz na księcia od razu :classic_cool:

Gość dissolved girl
A ile masz lat? Bo ja mam 26 i jeszcze nie mam takich oznak :D

masz 24 lata spokojnie znajdziesz faceta ale oczywiście jak będziesz żyć a nie biadolić

Gość zloty krazek
mam 24, wiec zle nie jest:) mowie tylko co zaobserwowalam, jednak czlowiek dojrzewa, zmienia sie niewiadomo nawt kiedy.

Gość zloty krazek
wczesniej jakos nie w glowie mi byly zwiazki. zauwayzlam, ze do wielu spraw dojrzewam pozniej i dopiero ostatanio zaczelam myslec o zwiazku i widziec siebie w takowym, wczensiej niby chcialam, ale i nie chcialam, uciekalam od facetow, zaden nie pasowal, aja sama ze soba czulam sie kiepsko. teraz nadszedl moj czas, czuje to.

a więc podkreślaj walory i dawaj do zrozumienia tak , aby zostać upolowaną:classic_cool:

Gość zloty krazek
yes, ciekawe w jakim czasie sie wyrobie ze znalezieniem faceta, jak na razie tylko, do zwiazku:D

Gość dissolved girl
Ja za to mam chyba uraz do związków i wrażenie, że już się totalnie wypaliłam i nie jestem w stanie się zaangażować. Obrączki i pierścionki zaręczynowe napawają mnie raczej przerażeniem :p

Gość zloty krazek
napawaja Cie przerazeniem, bo sie wlasnie wyplilas. jak myslisz o slubie, to pewnie w glowie od razu widziz twraze swoich bylych,a skoro bylych to nieodpowiednich dla Ciebie i slub z ktoryms z nim od razu wydaj sie byc gehenna. piekne bloby poznac kogos odpowiedniego, w inym przypadku nie ma mowy o powaznych deklaracjach:O

Gość dissolved girl
E nie przesadzajmy, nie byli tacy źli, dobrze ich wspominam; tylko przeraża mnie kruchość relacji międzyludzkich - wieloletnie związki potrafią sypnąć się w jednej chwili, a ludzie, którzy teoretycznie byli sobie najbliżsi nagle stają się bezpowrotnie obcy. I jak tu się wiązać NA ZAWSZE?

Gość zloty krazek
to fakt, szybko sie zmieniaja relacje... ja obstawiam, ze trzeba trafic na wlasciwa osobe. co domalzenstwa z ktoryms z Twoich bylych, to nie mowie, ze byli zli, chodzilo mi raczej o to, ze takie powazne deklaracje z kims, kto nie jest nam tak bliski jak powinien ciezko nazwac szczesliwymi:)

Gość dissolved girl
No właśnie, też sobie powtarzam, że to kwestia trafienia na właściwą osobę - tylko chyba już straciłam zdolność rozpoznawania takich, skoro ci właściwi nagle zmienili się w niewłaściwych :D a na dobitkę jestem teraz zakochana bez wzajemności w facecie, który jest dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam, a tu nic z tego nie będzie. Wiem, smęcę, ale strasznie mi smętnie dzisiaj...