Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alosi

Nie moge dojśc podczas pettingu

Polecane posty

Gość Alosi

Witam. Jestem z facetem juz ponad pół roku, nie dosżło między nami do niczego wiecej poza pettingiem. Jesteśmy oboje przed pierwszym razem. Moj problem pojawił sie gdy zaczeliśmy poznawać swoje ciała. Za kazdym razem jesl mi cudownie, uprawiamy również seks oralny. On zawsze szczytuje, ja natomiast nigdy. Długo udawałam orgazmy, ale nie potrafei go oszukiwac tym bardziej w takiej kwest. Czuje sie strasznie, kazde nasze spotkanie jest wypelnione podnieceniem a ja i tak nie moge, jest mi bardzo przyjemnie, ale nigdy nie byłam nawet blisko. Od pewnego czasu sporo mysle nad naszym pierwszym razem, co raz baredziej tego pragne, ale nie wiem czy to czasem nie jest powodowane nadzieją że może wtedy sie uda, może wtedy podczas tej pierwszej penetracji zaspokoimy sie i jednocześnie spełnimy marzenie . Nie wiem co mam z tym zrobic, masturbowałam sie zawsze przy filmach i zawsze dochodziłam, a mimo starań partnera teraz nie mogę. Co można z tym zrobić ? Nie mam już na to sił. Czuje sie okropnie, i boli mnie to że on róznież z tego powodu cierpi, czuje sie gorszy. Pomocy, prosze, już nie wiem co mam robić :/

Gość Alosi
Dodam, ze mamy po 18 lat

Gość dop podszywa Zulusa
A nie możesz iść tam dokąd chcesz dojść a później dopiero uprawiać petting? Albo wcześniej? Bo przy pettingu to się tak generalnie ciężko chodzi :) Nie dziękuj :classic_cool: